Donny Roelvink

Donny Roelvink boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Donny Roelvink.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Donny Roelvink staat te trappelen om het land in te gaan met zijn eigen live show! Naast werkzaamheden als model, acteur en tv ster, zit performen voor publiek toch ook bij Donny in het bloed. Dit jaar bracht de jongste Roelvink telg zijn eerste tracks ‘Auditie’ en ‘Spijt Schat’ uit en werkt hij momenteel aan nieuwe muziek die op korte termijn uit zal gaan komen.

Donny Roelvink vanaf nu te boeken met eigen live show!

Donny was het afgelopen jaar veelvuldig op TV. Zo was hij onder andere te zien in Expeditie Robinson en Temptation VIPS en realityserie De Roelvinkjes. Ook is hij online actief op YouTube samen met broer Dave Roelvink en op Instagram (ruim 350K volgers!) geeft Donny je dagelijks een kijkje in zijn drukke en sportieve leven.

Vanaf nu zal Donny dus ook het land in gaan met eigen shows

Donny is beschikbaar voor optredens en kan vanaf heden geboekt worden voor een show van 1 x 15 minuten in combinatie met een Meet & Greet van 1 x 15 minuten. Totaal dus circa 1 x 30 minuten. Hij zingt zijn eigen nummers en wordt begeleid door een DJ/MC.

 

 

Boeken of een optie plaatsen voor Donny Roelvink?

Voor meer informatie over Donny Roelvink kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Donny Roelvink

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 44255 mensen

Specificaties van Donny Roelvink

  • Tijdsduur: 1 x 15 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Donny Roelvink

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Donny Roelvink kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.