Duo Toe Maar

Duo Toe Maar boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Duo Toe Maar.

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-602140

 Duo Toe Maar laat de zon schijnen op je feest. Duo Toe Maar neemt je mee op een muzikale reis over de wereld. In 30 minuten krijgen je bezoekers een spetterende opzwepende live show te zien. Door het brede repertoire is de show geschikt voor jong en oud.

Wat wil je publiek?

Duo Toe Maar weet het!. De muzikale reis gaat van Zuid Amerika, Duitsland tot aan Nederland. Het repertoire dat tijdens de live show voorbij komt varieert van een Samba, Duitse Schlagers tot aan Nederlandstalige pop. De interactie  met het publiek is dan ook constante factor van Duo Toe Maar. Stil staan is echt niet mogelijk en zeker niet als er o.a. strandballen het publiek in gegooid worden!

Brabants Familieduo

Duo Toe Maar is een Brabants familieduo, bestaande uit vader Patrick en dochter Joanne.  Joanne treed hiermee in de voetsporen van  haar vader Patrick.  Als toetsenist/zanger heeft Patrick inmiddels zijn sporen in de muziekwereld zeker verdient.

Carnavalshit 2017: Heb ik jou op Tinder gezien?

Afgelopen carnaval scoorde het muzikale duo met hun single “Heb Ik Jou Op Tinder Gezien”.  Ze speelde hiermee in op de actualiteit, de jeugd van tegenwoordig communiceert meer via hun mobiel dan ooit tevoren. De app Tinder is de supersnelle dating app, een afspraakje is zo gemaakt. Duo Toe Maar mag  je altijd een pb sturen, je krijgt gegarandeerd antwoordt.

De single sloeg  bijzonder goed aan in kroegen en op de radio. Duo Toe Maar was te gast bij Radio 3FM en in het Fijnfisjenie café van Omroep Brabant TV. Tevens kwam  “Heb Ik Jou Op Tinder Gezien” voor in een item van het tv programma RTL Boulevard.

Boeking of een optie plaatsen voor Duo Toe Maar?

Voor meer informatie over Duo Toe Maar kunt u contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Duo Toe Maar

Deze act is bekeken door 5535 mensen

Specificaties van Duo Toe Maar

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief monitor/inprikset
  • Stroom: 1 x 220 Volt / 16 amp.