Duo Toe Maar

Duo Toe Maar boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Duo Toe Maar.

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-602140

Wat wil je publiek?

Duo Toe Maar weet het! De muzikale reis gaat van Zuid Amerika, Duitsland tot aan Nederland. Het repertoire dat tijdens de live show voorbij komt varieert van een Samba, Duitse Schlagers tot aan Nederlandstalige pop. De interactie met het publiek is dan ook constante factor van Duo Toe Maar. Stil staan is echt niet mogelijk en zeker niet als er o.a. strandballen het publiek in gegooid worden!

Met een mix van nummers zoals 

Mexico, Danza Kaduro, Sweet Caroline, Zakka Zakka, Sex met die kale, en vele anderen !! En natuurlijk eigen nummers zoals de feesthits “Heb ik jou op Tinder gezien?” en “Waar is Anton?”.

Deze singles sloegen bijzonder goed aan in kroegen en op de radio. Duo Toe Maar was te gast bij Radio 3FM en in het Fijnfisjenie café van Omroep Brabant TV. Tevens kwam “Heb Ik Jou Op Tinder Gezien” voor in een item van het tv programma RTL Boulevard

Boeking of een optie plaatsen voor Duo Toe Maar?

Voor meer informatie over Duo Toe Maar kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Duo Toe Maar

Deze act is bekeken door 14177 mensen

Specificaties van Duo Toe Maar

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief monitor/inprikset
  • Stroom: 1 x 220 Volt / 16 amp.