Giel Beelen - Radio DJ

Giel Beelen - Radio DJ boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Giel Beelen - Radio DJ.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Giel Beelen een DJ die net even wat anders is een waaghals en grensverlegger

Giel Beelen begint zijn radiocarrière bij Haarlem 105. Hij was, onder andere, te horen op New Dance Radio en werkte bij 10 FM. In 1997 vertrok hij naar 3FM, waar hij te horen was in Pyjama FM. Zendercoördinator Paul van der Lugt ziet hem daar als een echte 3FM dj. Hij moet wel vaak voor Giel in staan. De dj wil nog wel eens ‘aparte’ dingen doen. Na wat omzwervelingen bij verschillende grote Radio Stations zoals, KRO en VARA komt Giel bij 3FM terecht.

Giel heeft ook diverse prijzen in ontvangst mogen nemen. In 2003 de Marconi Award voor Beste Programmamaker en in 2005, 2006 en 2007 de Marconi Award voor beste presentator. In 2007 viel zijn programma Giel! in de prijzen met de Marconi Award voor beste radioprogramma. Ook bij de publieksprijzen van de Gouden RadioRing weet Beelen een aantal Awards te winnen. In 2008 en 2009 wint hij de Zilveren RadioSter als beste mannelijke presentator. En in 2010 wint hij de RadioRing voor zijn programma Giel!. In mei 2014 verbreekt Giel het wereldrecord maken: hij zet het nieuwe record op 198 uur en 10 seconden. Giel doet de recordpoging ter ere van het 10-jarig bestaan van zijn ochtendshow op 3FM.

Giel Beelen is ook regelmatig als DJ in het land te bewonderen.

Giel doet dit dan meestal samen met zijn vriend Tom en samen zetten met de beste 90’s & Nu hits de boel op stelten. Voor meer info over de live optredens van Giel Beelen kunt u contact met ons opnemen.

Giel Beelen is beschikbaar voor discotheken, bedrijfsfeesten en festivals. De muziek style is overwegend 90’s & Nu.

Laat Giel van u event een succesvolle avond maken en informeer naar de mogelijkheden.

Boeken of een optie plaatsen voor Giel Beelen - Radio DJ?

Voor meer informatie over Giel Beelen - Radio DJ kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Giel Beelen - Radio DJ

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 20169 mensen

Specificaties van Giel Beelen - Radio DJ

  • Tijdsduur: 1 x 120 minuten
  • Geluid: exclusief, dient u zelf te verzorgen
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Giel Beelen - Radio DJ

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Giel Beelen - Radio DJ kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.