Gerard Ekdom - Radio DJ

Gerard Ekdom - Radio DJ boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Gerard Ekdom - Radio DJ.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Gerard Ekdom, Radio-DJ bij NPO Radio2

Al vroeg weet Gerard wat hij wil worden: diskjockey. Op zijn 14e wordt hij regelmatig gevraagd als drive-in jock.

In 1998 begint Gerard Ekdoms carrière bij 3FM, waar hij de nachtopleiding van de AVRO volgt. Gerard is daarnaast ook nog te horen bij de radiostation Magic FM en Hot Radio

In Juli 2015 besluit Gerard te stoppen bij 3FM en te beginnen bij NPO Radio2.

Na 17 jaar bij 3FM te hebben gewerkt is het tijd voor een nieuw avontuur. Dit avontuur wordt “Ekdom In De Ochtend” en dit is op 5 Oktober 2015 gestart. tussen 06.00 en 09.00 uur Maakt Gerard de ochtend show op NPO Radio 2. Buiten zijn radio programma is Gerard ook zeer regelmatig te zien in het programma van Umberto Tan “RTL Late Night” op RTL4. Hier is hij de vaste muziek deskundige en bespreek hij regelmatig het muzikale nieuws. In September 2016 verscheen ook Gerard’s 2e boek. Dit tweede boek heet “Hidden Treasures” en is een songboek met 4 cd’s en meer dan 80 songs. Bij deze songs heeft Gerard mooie verhalen geschreven met de verhalen achter de “Hidden Treasures”.

Gerard Ekdom is beschikbaar als DJ en presentator en moderator op elk event, festival of discotheek.

Boeken of een optie plaatsen voor Gerard Ekdom - Radio DJ?

Voor meer informatie over Gerard Ekdom - Radio DJ kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Gerard Ekdom - Radio DJ

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 32460 mensen

Specificaties van Gerard Ekdom - Radio DJ

  • Tijdsduur: 1 x 90 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Gerard Ekdom - Radio DJ

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Gerard Ekdom - Radio DJ kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.