DJ Wim en Saxofonist Leslie

DJ Wim en Saxofonist Leslie boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van DJ Wim en Saxofonist Leslie.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Heerlijke muziek van de DJ voorzien van geweldige Saxofoon klanken.

Wim van Straten, beter bekend als DJ W, staat al jaren als DJ  op de meest uiteenlopende evenementen. Zijn stijl is voornamelijk, House, Club, Techno, 70/80/90/2000 jaren( o.a. met een hedendaagse beat) Maar ook voor een Apres-Ski / Hollands Feest draait Wim zijn hand niet om. Dit behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Wim is eigenlijk gewoon heel allround. Zijn motto is dan ook: Music Makes the Crowd Dance.

Saxofonist Leslie is een muzikant bij wie talent en instrument perfect op elkaar aansluiten. Als autodidact saxofonist heeft hij een geheel eigen geluid, met ontwikkeling en behoud van alle benodigde techniek. Noten lezen doet hij nog steeds niet, maar dat hoeft ook niet als je vanuit muzikale intuïtie en een inmiddels indrukwekkende ervaring met je handen kunt spelen wat je hoofd bedenkt.

Zijn voornamelijk melodische insteek spreekt de meeste mensen erg aan. Hij heeft ervaring in allerlei stijlen waaronder jazz, rock, soul, pop en house/dance. Hij speelde onder andere, naast de reguliere theatertour, al 2 keer met Pink Project in een uitverkocht Ahoy en speelt ook vaak mee met Dj’s in onder andere de Cruise Terminal, op strandfeesten, op Loungeplaten van het Armada label maar dus wellicht binnenkort ook op uw feest!

Leslie: “Ik heb een hele brede belangstelling voor muziekstijlen, en ben eigenlijk altijd in m’n hoofd op zoek naar mogelijkheden om iets moois muzikaal nog mooier te maken. Ik speel altijd in dienst van de muziek, dus ook zeker niet te veel. “

Boeken of een optie plaatsen voor DJ Wim en Saxofonist Leslie?

Voor meer informatie over DJ Wim en Saxofonist Leslie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor DJ Wim en Saxofonist Leslie

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziek Duo's om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 19239 mensen

Specificaties van DJ Wim en Saxofonist Leslie

  • Tijdsduur: 4 uur
  • Geluid: Inclusief tot 200 personen
  • Licht: inclusief licht
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: incl. 25 km. va. Boskoop, daarna € 0,50 per kilometer.
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor DJ Wim en Saxofonist Leslie

Voor meer informatie en beschikbaarheid van DJ Wim en Saxofonist Leslie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.