EliZe

EliZe boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van EliZe.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

EliZe neemt in Denemarken een groot aantal nummers op, geproduceerd en geschreven door Peter Hartmann en Jan Langhoff.

Haar doorbraak komt met de eerste single “Shake”, die met trots het predikaat ‘Radio 538 Dance Smash’ mag dragen.

De hits waar u Elize van kent zijn o.a.: " Automatic ", " I'm No Latino " en " Into Your System ".

EliZe terug van weggeweest

EliZe is letterlijk terug van weggeweest, na 8 jaar in Los Angeles te hebben gewoond is ze weer terug in haar thuisland. Op dit moment werkt EliZe aan nieuwe muziek en zal dit najaar haar EP 'Butterflies and Lies' lanceren. Daarnaast is EliZe weer volop beschikbaar voor optredens en is ze te boeken met 2 dansers óf met 2 muzikanten. De shows bestaan uit een mix van haar grootste hits, uptempo medleys van Rihanna, Madonna, Calvin Harris en tracks van o.a. Robin Thicke en Gloria Estefan.

Boeken of een optie plaatsen voor EliZe?

Voor meer informatie over EliZe kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor EliZe

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 39999 mensen

Specificaties van EliZe

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief M-set
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van EliZe

EliZe is geboren in Utrecht en opgegroeid in Bussum. Ze is 26 jaar oud en woont in Amsterdam. Zingen heeft EliZe van haar moeder. Dat het zangvirus haar in zijn greep had, schemerde al op jonge leeftijd door. Als EliZe niet sliep, zong en danste ze.

Het werd pas echt serieus toen EliZe zich op achtjarige leeftijd door de auditie van Kinderen voor Kinderen worstelde. Na vier jaar bedeelde dirigent Majel Lustenhouwer haar met het nummer 'Poster' voor het eerst een solo toe. Het jaar daarop nam ze met 'Het Tietenlied' afscheid van het kinderkoor.

EliZe besloot het daar qua zang niet bij te laten en sloot zich aan bij Non Stop, een musicalkoor. Non Stop werd anderhalf jaar later opgeheven, maar een paar maanden later plofte er een brief van de VARA bij EliZe op de deurmat. Daarin werd haar gevraagd of ze deel wilde nemen aan de Kinderen voor Kinderen Theatertour. Bedenktijd had EliZe niet nodig.

Bij die tour, gepresenteerd door o.a. Henk Westbroek, werd EliZe weer herenigd met dirigent Lustenhouwer. Maar na twee jaar kwam ook dit avontuur ten einde. EliZe kon als achtergrondzangeres aan de slag bij het VARA Kindersongfestival. Dit doet ze inmiddels drie jaar.

Intussen zat EliZe ook op school niet stil. Zo voltooide ze een opleiding voor directiesecretaresse/managementassistent aan het Dudok College in Hilversum. In haar vrije uurtjes kreeg ze zangles van Jorine Samson en repeteerde ze bij de Amsterdamse amateurvereniging CREA voor musicaluitvoeringen van 'Chicago' en 'Les Miserables'.

In 2005 heeft EliZe in Denemarken een album opgenomen, geproduceerd door Peter Hartmann en Jan Langhoff die o.a. met de groep Aqua gewerkt hebben. De eerste single heet "Shake", dat met trots de titel "Dancesmash" van Radio 538 mag dragen. Hierna was heer nieuwe single "Automatic". Ook deze is kort na de release "Dancesmash" van Radio 538 geworden.

Het daaropvolgende jaar ontving eliZe een nominatie voor een TMF Award in de categorie “Beste Vrouwelijke Artiest”. Daarnaast leidde de vierde single “Into Your System” de release in van haar langverwachte debuutalbum “In Control” – volledig geschreven, geproduceerd en opgenomen in Scandinavië.

Tegelijk met haar succes in Nederland gooide eliZe ook hoge ogen in het buitenland. Zo bereikte haar muziek fans in Duitsland, Frankrijk, België, Polen, Bulgarije en Slovenië. Maar ook buiten Europa werd haar muziek uitgebracht, in landen als Japan, China, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, de Verenigde Staten en Canada.

In 2007 heeft eliZe een begin gemaakt met het schrijven en opnemen van haar tweede album, waarvoor ze samenwerkt met diverse Engelse en Nederlandse (dance)producers. De eerste single “Lovesick” was het resultaat van een samenwerking met producersduo Dennis Christopher & Mark Simmons, beter bekend als de BEATFREAKZ. Dit nummer is in 2008 internationaal uitgebracht en stond o.a. in Bulgarije wekenlang op nummer 1.

Tegelijk was eliZe in het najaar van 2008 wekelijks te zien bij RTL 5 als presentatrice van het nieuwe, stoere dansprogramma “So You Think You Can Dance”, waarin de zinderende zoektocht naar het ultieme danstalent van Nederland centraal staat.

2009 begint voor eliZe met de release van de single “Can’t You Feel It” (geproduceerd door Hi_Tack), als voorloper van haar nieuwe album, dat in het voorjaar moet uitkomen.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor EliZe

Voor meer informatie en beschikbaarheid van EliZe kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.