DJ Brooklyn

DJ Brooklyn boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van DJ Brooklyn.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Al zeker vijf jaar staat Merijn, deze jonge energieke DJ, onder de naam Brooklyn, achter de cd spelers om de beste eclectische platen voor het publiek te draaien. 

Merijn is bekend van zijn televisiedebuut in Temptation Island.

Een serie waarin 4 koppels 14 dagen lang een relatietest ondergaan, dit alles natuurlijk met een hoop sensatie. De goed bekeken serie werd uitgezonden op de Nederlandse en Belgische televisie.

De afgelopen jaren heeft Brooklyn al flink wat mooie feesten en evenementen op zijn naam mogen zetten.

Van de beste schoolfeesten in Groningen tot aan de kust van Bloemendaal bij Beachclub Vroeger. Zelfs clubs als Club Abe, Jimmy Woo, Nova, Club Vie en The VIP Room hebben een goede ervaring achter de rug met deze DJ. Naast draaien zit Brooklyn zeker niet stil in de muziek wereld. Eerder dit jaar remixte hij samen met het populaire DJ duo Team Rush Hour de hit ‘Shape Of You’ van Ed Sheeran.

Draaistijl DJ Brooklyn

  • mix van R&B
  • moombahton
  • eclectic

Boeken of een optie plaatsen voor DJ Brooklyn?

Voor meer informatie over DJ Brooklyn kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor DJ Brooklyn

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 18870 mensen

Specificaties van DJ Brooklyn

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor DJ Brooklyn

Voor meer informatie en beschikbaarheid van DJ Brooklyn kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.