Beatcrooks

Beatcrooks boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Beatcrooks.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Van de Zwarte Cross tot het Gelredome, Beatcrooks verovert Nederland met hun ongeëvenaarde feestcore. Met een groene knuppel in de hand en beats die de grond doen trillen, laten ze overal zien dat ze "Uut de Bochte" gaan. Van Limburg tot Groningen, dit feestelijke gezelschap is niet te stoppen!

Happy Høken Sensatie

Happy Høken, de ongekend populaire stijl van Beatcrooks, is dé sensatie op festivals zoals Defqon.1, Festyland, en Boulevard Outdoor. Een mix van dikke beats, feestmuziek, foute meezingers tot aan happy hardcore en nog een tandje gekker. Happy Høken, where you don't care and green knuppels rule the air!

Road to Stardom

Met meer dan 11k volgers op sociale media, 31 miljoen streams, 7k volgers op YouTube, en 25k abonnees is Beatcrooks een online fenomeen. Ze hebben het feest naar de digitale wereld gebracht en laten hun energieke shows zien aan duizenden fans over de hele wereld.

Live Show Extravaganza

Beatcrooks hebben niet minder dan 1000 shows op hun naam staan. Van de 24 uur Solexrace tot Dreamfields, hun live-optredens zijn een ware extravaganza. Het publiek wordt meegenomen op een reis vol energie, plezier en onvergetelijke muzikale momenten.

Join the Beatcrooks Party

Of je nu fan bent van feestmuziek, happy hardcore, of gewoon zin hebt in een wilde avond, Beatcrooks brengen de ultieme party-vibe. Dus gooi die groene knuppel in de lucht en laat je meeslepen door de unieke beats van Beatcrooks!

Boeken of een optie plaatsen voor Beatcrooks?

Voor meer informatie over Beatcrooks kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Beatcrooks

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 32893 mensen

Specificaties van Beatcrooks

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief, dient u zelf te verzorgen
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Beatcrooks

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Beatcrooks kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.