Beatcrooks

Beatcrooks boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Beatcrooks.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Beatcrooks weet keer op keer de feestlocatie te laten ontploffen!
CROOKS (betekenis ~ criminelen). Bij een zoekactie heeft de politie 2 personen opgepakt. De arrestanten zijn bekenden van de politie die voor miljoenen euro’s aan confetti bij zich hadden, de mannen wilden het witwassen. Deze bende staat in het criminele feestmilieu bekend als de “Beatcrooks”.

Van confetti happen tot CO2 snuiven, de Beatcrooks komen je festival compleet rampeneren!

Deze badboys freestylen met pompende beats in een dikke feest flow. Van schurende moombahton, guilty pleasures, rammende housebeats tot foute feestmuziek, happy hardcore en nog veel harder. Deze feestexplosie wordt in hoog tempo op je afgevuurd. Harder gaan kan niet!

De Beatcrooks combineren bekende melodieën en uplifting sounds met dikke beats.

De LED Robot maakt het publiek compleet gek, spuit met CO2 gas en confetti!

Afgelopen jaren stonden ze naast honderden tentfeesten en dorpsfeesten op dikke festivals zoals: Hockeyloverz, het TT Festival Assen, Mega Party Weerselo en mainstage bij ApresSki met Mie!

Het optreden is inclusief unieke LED robot met special effects, deze Robot maakt het publiek compleet gek, spuit met CO2 gas en confetti!

Met support van o.a. Lange Frans, Dirtcaps, Kraantje Pappie en Stuk TV gaan deze gasten hard!

Boeken of een optie plaatsen voor Beatcrooks?

Voor meer informatie over Beatcrooks kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Beatcrooks

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 30408 mensen

Specificaties van Beatcrooks

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief, dient u zelf te verzorgen
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Beatcrooks

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Beatcrooks kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.