Vanaf heden te boeken : Vinchenzo van The Voice of Holland

04/04/2017

Vinchenzo was één van de jongste deelnemers tijdens het zevende seizoen van The voice of Holland.

Hij wist meteen de harten van de kijkers te veroveren door zijn opvallende stemgeluid. Met zijn unieke sound behaalde hij de derde plaats bij de populaire talentenjacht. 

Zijn talent wordt ontdekt als hij tijdens een theatershow van Ali B het podium op wordt gevraagd om samen met Ali B het nummer ‘Ik Huil Alleen Bij Jou’ te zingen. Dit moment wordt vastgelegd en opgepikt door RTL, waardoor hij uiteindelijk bij the blind auditions van The voice of Holland belandt. Na een wervelende auditie vechten de coaches om Vinchenzo in hun team te mogen verwelkomen. Hij kiest voor Ali B als coach en schopt het tot de finale waar hij voor het eerst zijn single 'Steady Love' laat horen.

Momenteel is Vinchenzo druk bezig met het schrijven van nummers en maakt hij zich op voor de release van zijn volgende single. Zijn repertoire bestaat uit een mix van nummers van The voice, Pop, R&B en hiphop van nu, die hij op zijn eigen manier ten gehore brengt.
 

Boeking of een optie plaatsen voor Vinchenzo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Vinchenzo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.