Vinchenzo

Vinchenzo boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Vinchenzo.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Dat zijn leven compleet veranderd is sinds The voice of Holland, moge duidelijk zijn. Vinchenzo is pas 18 jaar, maar heeft serieuze plannen met zijn carrière. Hij is tegelijk bescheiden en ambitieus: een échte popster wil hij worden. En gezien wat hij sinds de finale al heeft bereikt, zou dat hem nog weleens kunnen gaan lukken ook. 

Vinchenzo werd derde in de finale van The voice of Holland in 2017

“Dat ging beter dan verwacht”, zegt Vinchenzo met gevoel voor understatement; zijn enige hoop toen hij het programma in ging was dat hij erna misschien eigen liedjes zou kunnen maken ‘en af en toe optreden’. Ruim een jaar later heeft hij vier hits, een gouden plaat en meerdere awards op zijn naam. Zijn eerste concert in april was binnen tien minuten uitverkocht en een clubtour staat gepland voor het najaar.

Je kent Vinchenzo onder andere van de hits 

 • Craving
 • Do So Much
 • What This Could Be
 • Daily
 • Mona Lisa
 • Steady Love

Boeken of een optie plaatsen voor Vinchenzo?

Voor meer informatie over Vinchenzo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Vinchenzo

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 49785 mensen

Specificaties van Vinchenzo

 • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
 • Geluid: Inclusief M-set
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Vinchenzo

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8.

Sportbedrijf Rotterdam

 • Door: Linda van der Hul
 • Locatie: Ahoy Rotterdam
 • Datum:

vriendelijke jongen en leuk optreden, betrekt publiek erbij

Waardering:

8,0

Biografie van Vinchenzo

Dat zijn leven compleet veranderd is sinds The voice of Holland, moge duidelijk zijn. Vinchenzo is pas 18 jaar, maar heeft serieuze plannen met zijn carrière. Hij is tegelijk bescheiden en ambitieus: een échte popster wil hij worden. En gezien wat hij sinds de finale van vorig jaar al heeft bereikt, zou dat hem nog weleens kunnen gaan lukken ook.

Zo’n anderhalf jaar geleden werd hij derde in de finale van The voice of Holland. “Dat ging beter dan verwacht”, zegt Vinchenzo met gevoel voor understatement; zijn enige hoop toen hij het programma in ging was dat hij erna misschien eigen liedjes zou kunnen maken ‘en af en toe optreden’. Ruim een jaar later heeft hij vier hits, een gouden plaat en meerdere awards op zijn naam. Zijn eerste concert in april was binnen tien minuten uitverkocht en een clubtour staat gepland voor het najaar.

Zijn leven is totaal veranderd, beaamt de 18-jarige zanger uit Tiel. “In mijn eigen omgeving kan ikredelijk normaal over straat, want iedereen kent me. Soms vraagt iemand om een foto, maar dat hoort erbij. Verder weg van huis merk ik wel dat ik meer bekeken word. Soms is het zelfs een gekkenhuis, met mensen die over hekken klimmen en achter mijn auto aanrennen.” Lachend: “Dat is even wennen, maar wel leuk.”

Hij kan zich eigenlijk niet herinneren dat er géén muziek in zijn leven was. Iedereen in zijn omgeving was ermee bezig: zijn vader zong in een band waarin zijn oom drumde en kleine Vinchenzo ging al regelmatig mee naar optredens. “Toen ik acht was, had ik met hen mijn allereerste optreden: met mijn vader zong ik samen Father & Friendvan Alain Clark. Rond die leeftijd merkten mijn ouders ook dat ik dingen met mijn stem deed die andere kinderen misschien niet konden. Toen ik werd uitgekozen voor een musical van alle plaatselijke basisscholen samen en een jaar lang bezig was met zang en dans, was dat een keerpunt. Vanaf toen wist ik: dit is wat ik wil doen.”

alle plaatselijke basisscholen samen en een jaar lang bezig was met zang en dans, was dat

een keerpunt. Vanaf toen wist ik: dit is wat ik wil doen.”

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Vinchenzo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Vinchenzo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.