Stuk

Stuk boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Stuk.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

STUK gaat lekker! Waar ze op YouTube onder de naam StukTV domineren met bijna 2 miljoen abonnees, zijn ze ook in het festival- en club circuit niet meer weg te denken. Met meer dan 200 shows per jaar staat dit ervaren trio bekend om hun energieke liveshows met een hoog party-gehalte!

Zo knalde ze al op Solar, Paaspop, SLAM! Koningsdag, Dreamfields, Matrixx at the Park, ​ParkCity Live, Stoppelhaene, Dutch Valley​, Emporium Festival, Festyland en meer.

De immens populaire Youtube-sensatie bewees een succesformule te hebben met het kanaal StukTV

En alsof dat niet genoeg is besloot de act zich volledig te storten op hun tweede passie: muziek. Het StukTV DJ-team is geboren. Met Giel en Thomas back2back achter de draaitafels en Stefan als MC weten ze altijd een goed feestje te bouwen. Hun set zit vol party muziek en past goed in elke volwaardige line-up. Doordat Stuk middenin de online community staat zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste sounds en trends. En met meer dan 1 miljoen abonnees op Youtube en tonnen aan volgers op social media is hun populariteit niet te ontkennen. Daarnaast brengt de mogelijkheid voor de Youtube aanhangers om Stuk live te zien elke keer weer een extra dimensie met zich mee.

De video’s van StukTV zijn vaak spraakmakend en genereren veel media-aandacht. 

Elke woensdag voeren ze een opdracht uit die ze van de kijkers hebben gekregen. Zo bezorgden zij als pizzakoerier een pizza in een bouwmarkt, bouwen ze een bierkasteel, rijden ze rond op mini bikes, maar ze vlogen ook naar Nepal na de aardbeving. Ook maken ze de serie Roadtrippers waarbij ze afgelopen jaar door Amerika trokken. Vorig jaar won het online kanaal de VEED-award voor het beste YouTube-kanaal. Dit jaar is StukTV wederom genomineerd voor het beste YouTube-kanaal.

Boeken of een optie plaatsen voor Stuk?

Voor meer informatie over Stuk kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Stuk

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 17944 mensen

Specificaties van Stuk

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Stuk

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Stuk kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.