STUK

STUK boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van STUK.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

StukTV: van YouTube Sensatie tot Festivalrockers

Het razend populaire trio van StukTV, met een indrukwekkend abonneebestand van ruim 2.300.000 op YouTube, heeft de afgelopen jaren niet alleen de digitale wereld veroverd, maar ook de podia van clubs en grote festivals laten beven. Met hun unieke mix van entertainment en muzikale kracht staan MC Stefan en DJ Giel garant voor een onvergetelijke live-ervaring met een explosief party-gehalte.

StukTV is niet langer beperkt tot de wereld van YouTube. Als doorgewinterde DJ's hebben ze een schat aan ervaring opgebouwd in clubs, zalen, festivals en diverse evenementen. Het afgelopen jaar hebben ze indrukwekkende prestaties neergezet, waaronder het afsluiten van de Megatent op de Zwarte Cross en het verpletteren van het podium tijdens 538 Koningsdag. Wil je de energie voelen en de sfeer proeven? Bekijk het allemaal in de onderstaande video.

Een Spectaculaire Liveshow: Stuk in Actie

De krachtige combinatie van MC Stefan en DJ Giel staat garant voor een liveshow die meer is dan alleen muziek. Het is een totaalervaring waarbij het publiek wordt meegenomen op een reis vol energie en opwinding. Tijdens hun sets wordt niet alleen de muziek gevierd, maar wordt ook het hele podium gesloopt, wat de unieke stempel van StukTV op elke optreden achterlaat.

Nieuwe Tracks en Constante Vernieuwing

Niet alleen beperkt tot sensationele optredens, StukTV blijft zichzelf vernieuwen door regelmatig nieuwe tracks uit te brengen. Deze innovatieve benadering zorgt ervoor dat fans keer op keer worden verrast met frisse, pakkende muziek. De diversiteit van hun releases weerspiegelt de veelzijdigheid van dit dynamische DJ-collectief. Ontdek zelf de wereld van StukTV, waar online en offline entertainment samenkomen. Of je nu een fervent YouTube-volger bent of een liefhebber van live-evenementen, de unieke energie van StukTV belooft een onvergetelijke ervaring die verder gaat dan de grenzen van het scherm.

Boeken of een optie plaatsen voor STUK?

Voor meer informatie over STUK kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor STUK

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 19221 mensen

Specificaties van STUK

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten, 1 x 60 minuten
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor STUK

Voor meer informatie en beschikbaarheid van STUK kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.