Baas B

Baas B. inhuren of boeken? | JB Productions Bart Jansen

Baas B boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Baas B.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Baas B is liedjesschrijver, woordkunstenaar en psycholoog

In 2004 breekt hij door in het duo Lange Frans & Baas B met de zomerhit ‘Moppie’. Na de maatschappelijk betrokken nummer 1-hits ‘Zinloos’ en ‘Het Land Van…’ is zijn naam niet meer weg te denken uit de Nederlandse popmuziek. Het duo wint een Edison, een Essent Award, twee 3FM Awards en drie TMF Awards.

In 2009 trekt hij zich terug uit de muziek om de hectische succesjaren te verwerken.

Hij pakt zijn studie psychologie weer op en gaat op zoek naar dat wat hem gelukkig maakt in het leven. Hij rond zijn master prestatiepsychologie af en volgt aanvullend een coachingsopleiding. Gaandeweg komt ook zijn oude liefde muziek weer in beeld.

Tegenwoordig brengt hij weer muziek uit onder de naam Baas B, schrijft hij tekst en muziek voor anderen en is hij werkzaam als psycholoog/coach. Daarnaast combineert hij zijn studie met zijn passie; psychologie en rap komen samen in de workshop ‘Rappen Met De Baas’, waarin hij rap gebruikt als tool om verbinding te maken.

Boeken of een optie plaatsen voor Baas B?

Voor meer informatie over Baas B kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Baas B

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Rappers & Urban Ariesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 31662 mensen

Specificaties van Baas B

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Baas B

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Baas B kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.