Easter Bunny

Easter Bunny boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Easter Bunny.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Paas eieren zoeken is niet meer nodig! Onze easter bunny deelt chocolade lekkernijen uit, zoals dat hoort bij Pasen. leuk als ontvangst act of voor uw relatie geschenken. Geheel in stijl, met paas mand staat onze bunny ter plaatse. U kunt de paaseieren ook vervangen voor ander lekkers! 

Easter Bunnies in je Winkelcentrum?

Wil je een keer iets anders in je winkelcentrum dan zijn er nu de Easter Bunnies. Van 1 tot 10 Bunnies geen probleem ze komen met hun manden vol met Paaseitjes naar je centrum.
Met zen maximaal tienen is er een heel leger aan paashazen die klanten blij kunnen maken met wat lekkers!

Boeken of een optie plaatsen voor Easter Bunny?

Voor meer informatie over Easter Bunny kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Easter Bunny

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Paas Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 18497 mensen

Specificaties van Easter Bunny

  • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur, 4 x 45 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: exclusief reiskosten
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Easter Bunny

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Easter Bunny kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.