Nelis Leeman

Nelis Leeman boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Nelis Leeman.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

In een korte tijd 350.000 views op YouTube, ruim 150.000 plays op Spotify. We kunnen hiermee spreken van een HIT: Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben (Hou Van Mij) van Nelis Leeman. Dat dit ook anderen is opgevallen bewijst dat er nu coverversies opduiken van deze kroeg kneiter.

Even een stukje geschiedenis over Nelis Leeman

Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben... Zo is het in een klap allemaal begonnen voor de DJ die tijdens zijn 10 jarig jubileum voor zijn vrienden, familie en fans als verrassing uit de hoek wilde komen met zijn eerste echte solo single. Het blijkt een schot in de roos en de populariteit van Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben (Hou Van Mij) breidde zich als een olievlek uit over Nederland.

Momenteel kun je geen kroeg in Nederland binnenkomen of je hoort Nelis Leeman met Wie Denk Je Wel Wie Ik Ben voorbij komen.

Ook zijn tweede single deed het erg goed in cafe's en feestzalen. 'Ik Hou Van Jou' is een zomers en herkenbaar lied wat je direct mee kan zingen. We kunnen zeggen dat het naar meer smaakt voor Nelis die zich nu volledig stort op een zangcarrière waar natuurlijk zijn ervaring die hij heeft opgebouwd als DJ een enorme kracht is.

Als DJ heeft Nelis zijn sporen al ruimschoots verdiend met zijn jarenlange ervaring op vele feesten en evenementen. 

In het verleden werkte Nelis al samen met Arjon Oostrom (Schudden), Marco Kanters en zijn remix voor Wesley Klein (Er Is Niemand Zoals Jij) viel in de prijzen .Met zijn single releases als Ik Kom Voor Niet Meer Thuis Vannacht, Dans Met Mij en Leugenaar laat hij voluit van zich horen.
In het voorjaar van 2018 verscheen zijn debuutalbum, het is tijd dat de rest van Nederland kennis maakt met Nelis Leeman!

Ondertussen is Nelis Leeman niet meer weg te denken met zijn muziek in kroegen en café's door Nederland. Na zijn eerste hit 'Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben' bracht Nelis hits uit als: 'Ik Heb Jouw Niet Nodig Schat', 'Ik Kom Niet Meer Thuis Vannacht', 'Ik Heb Jou Niet Nodig', 'Leugenaar', 'Jij Was M'n Beste Vriend' en Ik Was Nooit Bezig Met Het Woordje Liefde.

Paulus Schäfer zorgt voor de zo lekkere en herkenbare gipsytouch die te horen is op de volkse meezinger ‘Ik Was Nooit Bezig Met Het Woordje Liefde’. Deze pakkende en vrolijke opvolger van het zo succesvolle ‘Weet Je’, dat vorig jaar uitkwam, werd door Nelis zelf in samenwerking met Arjon Oostrom geschreven

Nelis Leeman is bekend van

 • De hit: Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben
 • Vakjuryprijs tijdens DJ Contest in De Après Skihut in Rotterdam 2013
 • Party Award voor Populairste Opkomende Party DJ 2015
 • Party Award Populairste Opkomende Artiest Vakjury 2016
 • De hit Schudden in samenwerking met Arjon Oostrom
 • Duet met Ferry de Lits (Kleine Vogel)
 • Hits: Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben, Ik Hou Van Jou, Ik Heb Jou Niet Nodig Schat, Dans Met Mij, Ik Kom Niet Meer Thuis Vannacht, Leugenaar en Ik Was Nooit Bezig Met Het Woordje Liefde.

Boeken of een optie plaatsen voor Nelis Leeman?

Voor meer informatie over Nelis Leeman kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Nelis Leeman

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 23289 mensen

Specificaties van Nelis Leeman

 • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
 • Geluid: Inclusief een M-set
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: inclusief door Nederland
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Nelis Leeman

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Nelis Leeman kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.