Jeroen van Zelst

Jeroen van Zelst boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jeroen van Zelst.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Jeroen van Zelst groeit op met muziek, wanneer hij 8 jaar oud is gaat hij al met een drumstel in de weer. Op de middelbare school is hij drummer in een bandje.

Jeroen’s carrière als feestartiest begint in 2011 met het uitbrengen van de single Colinda.

In dat jaar wordt hij verkozen als Aanstormend Talent bij het welbekende Festival van het Levenslied. In 2012 brengt hij zijn eerste carnavalsplaat uit: Dansen. Meer platen volgen, van Leef Je Leven tot aan een nieuwe versie van Houdoe En Bedankt. Ook neemt hij platen op met collega’s, zoals het duet met Arjon Oostrom (Ze Is Veel Ouder)  en zijn duet met Omroep Brabant’s DJ Jordy Graat: Jij Bent Veel Te Jong Voor Mij.

In het voorjaar van 2014 wint hij in dat jaar de Award voor Beste Opkomende Party Artiest tijdens de Party Awards. Met zijn singles Vroeger Was Alles Beter & Cola en Sinas is Jeroen helemaal klaar voor elk feestseizoen, met zijn repertoire zet hij elk feest volledig op zijn kop.
Alle Remmen Los is het debuutalbum van feestzanger. De afgelopen jaren heeft Jeroen veel succes gehad met zijn feest hits en dus is het nu tijd voor een compleet album. Op Alle Remmen Los staan natuurlijk zijn hits: Jij Bent Veel Te Jong Voor Mij, Hef Het Glas, Dansen en Nee! Ook bevat album nog 4 nog niet eerder uitgebrachte feest knallers!

Deze carnaval gaat Jeroen aan de rol met zijn nieuwe single Voor Even Vrijgezel.

Jeroen van Zelst is bekend van:

  • Party Award Opkomende Partyartiest Vakjury
  • Aanstormend Talent Festival Van Het Levenslied
  • Hits o.a. Dansen, Hef Het Glas, Boeren, Ja Dat Komt Door Jou, Ze Is Veel Ouder (Duet Met Arjon Oostrom), Wat Hebben We Gelachen, Cola of Sinas, Vroeger Was Alles Beter, Vergeet Niet Om Te Drinken, Vanavond, en Voor Even Vrijgezel
  • 100% gezelligheid.

Boeken of een optie plaatsen voor Jeroen van Zelst?

Voor meer informatie over Jeroen van Zelst kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jeroen van Zelst

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 25859 mensen

Specificaties van Jeroen van Zelst

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Jeroen van Zelst

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jeroen van Zelst kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.