Koen Kardashian

Koen Kardashian boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Koen Kardashian.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Koen van Dijk behoort sinds zijn ontdekking door Rutger Castricum in het Powned programma 'Niet lullen maar Poetsen' tot de meest snel groeiende influencers van dit moment. Koen is een van de opvallendste deelnemers van het SBS6 televisieprogramma 'Queens of the Jungle', z'n dagelijkse posts op Instagram worden massaal bekeken en z'n plaat 'Met je Prada's in de Modder' is DE YouTube-hit van dit moment. Koen is hot!

Koen van Dijk (31) is op z'n zachts gezegd 'een opvallende verschijning'.

Sinds hij met z'n 'zusje' Gigi te zien was bij Powned is z'n carriere in een stroomversnelling geraakt. Koen's excentrieke manier van leven zorgt dagelijks voor menig ooohh en aaahhh's maar hij geniet er met volle teugen van. Dit is Koen Kardashian!

De afgelopen maanden is Koen veelvuldig in de media te zien geweest. Zo was hij onder andere te gast bij Carlo's TV Café, RTL Koffietijd, RTL live en Powned. Inmiddels is Koen een veelgevraagd visagist/stylist en presentator voor de meest uiteenlopende opdrachten.
Koen is wekelijks te zien in het spraakmakende SBS6 televisieprogramma 'Queens of the Jungle' waarin de 'Queens' proberen te overleven in de jungle van Panama. De hoofdprijs is een geldbedrag van 100.000 euro en dat is aan Koen vanzelfsprekend uitstekend besteed! Gaat Koen het redden? Wordt vervolgd.

Maar er is meer: Koen heeft onlangs z'n eerste plaat gereleased. 'Met je Prada's in de Modder' is DE Youtube-sensatie van dit moment en heeft een heuse hurricane doen losbarsten in de media. Het AD, Quotenet, Grazia, Shownieuws, RTL Boulevard en Radio Veronica zijn bijvoorbeeld gelijk aangehaakt. 

Wordt dit DE hit van het najaar? Als het aan Koen ligt vast en zeker want ook dat is de echte Koen Kardashian! 

Achter de schermen wordt er gewerkt aan een eigen online serie en een vervolg op televisie, maar daarover wordt binnenkort veel meer bekendgemaakt.

Boeken of een optie plaatsen voor Koen Kardashian?

Voor meer informatie over Koen Kardashian kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Koen Kardashian

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Social Influencers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 20029 mensen

Specificaties van Koen Kardashian

  • Tijdsduur:
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Koen Kardashian

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Koen Kardashian kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.