Pleun Bierbooms

Pleun Bierbooms boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Pleun Bierbooms.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Als kind was ze al volop aan het genieten van zingen. Thuis voor de spiegel, voor het slapen gaan nog een liedje of stiekem achter de computer kruipen en doen alsof ze in een videoclip speelde. Op de basisschool verzamelde ze dan ook alle moed bij elkaar om de solo te zingen in de groep 8 musical. Op de middelbare school schreef ze zich in voor zo veel mogelijk lokale talentenjachten. Zo sleepte ze regelmatig de eerste plek binnen en won ze ook nog eens ‘The Voice of Nuenen’ in 2012. Ook zijn er pogingen gedaan bij The voice Kids waar ze niet verder kwam dan de voorrondes. ‘Wel zijn dit de momenten waar je het meest van leert, ik deed dit allemaal puur voor mijn ontwikkeling want ooit wil ik op het ‘voice’ podium staan, en alle 4 de stoelen laten draaien!’ Aldus Pleun.

In 2016 voelde ze zich klaar voor ‘de grote stap’ en deed ze auditie voor The voice of Holland.

Voor Pleun was dit de meest bijzondere ervaring in haar leven tot nu toe. Ze heeft een geweldige band met coach Waylon opgebouwd en samen sleepten ze de eerste plaats binnen! Een droom die uit komt.

Wat Pleun nu het liefste doet is eigen muziek maken, haar eigen verhaal creëeren en dat over brengen naar haar publiek. Nu treed ze graag op en geniet ze van alle deuren die voor haar open gaan!

Boeken of een optie plaatsen voor Pleun Bierbooms?

Voor meer informatie over Pleun Bierbooms kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Pleun Bierbooms

Deze act is bekeken door 20957 mensen

Specificaties van Pleun Bierbooms

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland