Pleun Bierbooms

Pleun Bierbooms boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Pleun Bierbooms.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Als kind was ze al volop aan het genieten van zingen. Thuis voor de spiegel, voor het slapen gaan nog een liedje of stiekem achter de computer kruipen en doen alsof ze in een videoclip speelde. Op de basisschool verzamelde ze dan ook alle moed bij elkaar om de solo te zingen in de groep 8 musical. Op de middelbare school schreef ze zich in voor zo veel mogelijk lokale talentenjachten. Zo sleepte ze regelmatig de eerste plek binnen en won ze ook nog eens ‘The Voice of Nuenen’ in 2012. Ook zijn er pogingen gedaan bij The voice Kids waar ze niet verder kwam dan de voorrondes. ‘Wel zijn dit de momenten waar je het meest van leert, ik deed dit allemaal puur voor mijn ontwikkeling want ooit wil ik op het ‘voice’ podium staan, en alle 4 de stoelen laten draaien!’ Aldus Pleun.

In 2016 voelde ze zich klaar voor ‘de grote stap’ en deed ze auditie voor The voice of Holland.

Voor Pleun was dit de meest bijzondere ervaring in haar leven tot nu toe. Ze heeft een geweldige band met coach Waylon opgebouwd en samen sleepten ze de eerste plaats binnen! Een droom die uit komt.

Wat Pleun nu het liefste doet is eigen muziek maken, haar eigen verhaal creëeren en dat over brengen naar haar publiek. Nu treed ze graag op en geniet ze van alle deuren die voor haar open gaan!

Boeken of een optie plaatsen voor Pleun Bierbooms?

Voor meer informatie over Pleun Bierbooms kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Pleun Bierbooms

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 34049 mensen

Specificaties van Pleun Bierbooms

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Pleun Bierbooms

Pleun is nog maar 18 jaar, maar heeft desondanks al veel podiumervaring. Ze zit van jongs af aan op zangles en heeft de laatste jaren ontzettend veel plaatselijke talentenjachten gewonnen. Bij The voice of Holland is ze ook al goed op weg. Met maar liefst alle vier de stoelen omgedraaid, was het prijsschieten voor Pleun na haar auditie. Ze koos uiteindelijk voor Waylon, die als eerste voor haar draaide.

Op dit moment doet ze een marketing- en communicatieopleiding in Eindhoven. Pleun wist de coaches te overtuigen met haar versie van ‘A Million Years Ago’ van Adele en zij koos op haar beurt voor Waylon. The Battle tegen Jane wist ze te winnen, dus zagen we Pleun terug in The Knockouts. Hier zong ze op een overtuigende manier ‘Don’t Be So Shy’ van Imany. Guus Meeuwis noemde haar optredens zelfs foutloos. Van haar coach Waylon mocht ze plaatsnemen op het bordes, maar hierdoor moest er wel iemand vertrekken. En dat werd Nikki. Pleun hield het de hele uitzending vol en is dus te zien in de liveshows!

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Pleun Bierbooms

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Pleun Bierbooms kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.