Blues Brothers Tribute

Blues Brothers Tribute boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Blues Brothers Tribute.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De beruchte Blues Brothers speelfilm uit 1982 is ook nu nog  bij vele mensen een begrip. De speciale bluesmuziek en een flinke portie nonsens maken het onvergetelijk. En wie wil er niet gaan dansen als men nummers als “Everybody needs somebody” of “Rawhide” hoort? De acteurs John Belushi en Dan Akroyd hebben hun rollen als de “coole” Jake en de “sukkelige” Elwood dan ook perfect gespeeld. Deze Blues Brothers tribute show komt gelukkig wel heel dichtbij het origineel!
 

The Blues Brothers Tributeshow 

Deze Blues Brothers Tribute Show staat al sinds vele jaren garant voor succes. Nummers als ‘Everybody needs somebody’, ‘Jail House Rock’ en ‘Chicago’ doen het ook nu nog steeds goed. Deze live act swingt gewoon de pan uit en bevat ook nog eens een hele portie humor…. Want deze 2 gekken krijgen gegarandeerd alle voetjes van de vloer!! Showduur is ca. 45 minuten.

Als extraatje kan een originele Amerikaanse politieauto bijgeboekt worden (zg. Blues-mobiel uit de film). Deze kan voor een spectaculaire entree zorgen en daarna geparkeerd worden als eyecatcher / foto-object.
Uitbreiding met dansers/danseressen is ook mogelijk.

 

 

Boeken of een optie plaatsen voor Blues Brothers Tribute?

Voor meer informatie over Blues Brothers Tribute kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Blues Brothers Tribute

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Tribute Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 28702 mensen

Specificaties van Blues Brothers Tribute

  • Tijdsduur: 1 x 40 minuten
  • Geluid: Op basis van inprikken, met geluidstechnicus
  • Begeleiding: Duo
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Blues Brothers Tribute

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

Opdrachtgever

  • Locatie: Oud-Beijerland
  • Datum:

Waardering:

9,0

Boeking of een optie plaatsen voor Blues Brothers Tribute

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Blues Brothers Tribute kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.