Trio Joyride

Trio Joyride boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Trio Joyride.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Als Trio Joyride treden wij op met de zangeres Marthy Karsten, de zangeres Linda Meester en de zanger en gitarist René Bes.

Het repertoire is net als bij het duo allround Engels- en Nederlandstalig, waarbij in deze bezetting de nadruk iets meer ligt op de lekkerste hits uit de top 2000 allertijden.

In elke bezetting waarmee zij optreden hoort u door middel van de hedendaagse techniek een volledige grote band met een zeer comfortabele sound, dus ook bij de kleinere bezetttingen.

Indien u dit wilt is het mogelijk om tijdens optredens de spectaculaire en unieke shownummers te brengen. 

Al meer dan 20 jaar een begrip in live muziek

Joyride is al meer dan 20 jaar een begrip door heel Nederland wat betreft allround live muziek en entertainment. In al die jaren hebben wij dan ook al meer dan 2000 optredens door heel Nederland mogen verzorgen. Kortom: ervaring genoeg!

Voor elk budget, elk soort van feest of evenement en voor jong en oud, hebben zij passende muziek in huis. Als duo, als trio of als band. Daarnaast proberen zij ook het publiek op een interactieve en gezellige manier bij hun optredens te betrekken. Voor betaalbare live muziek en op een professionele en enthousiaste manier gebracht, bent je bij Trio Joyride aan het juiste adres.

Trio Joyride is ook te boeken als:

  •  Duo.
  • Joyride XL met 4 personen.
  • Joyride XXL met 5 personen.

Inclusief reiskosten: m.u.v. Waddeneilanden, Zuid Limburg, Zeeuws Vlaanderen

Boeken of een optie plaatsen voor Trio Joyride?

Voor meer informatie over Trio Joyride kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Trio Joyride

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangduo's, Zangtrio's en Groepen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 26488 mensen

Specificaties van Trio Joyride

  • Tijdsduur: 4 x 45 minuten binnen 5 uur
  • Geluid: Inclusief tot 125 personen.
  • Licht: Kleine lichtset
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: prijs op aanvraag
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Trio Joyride

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Trio Joyride kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.