Trio Joyride

Trio Joyride boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Trio Joyride.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Als Trio Joyride treden wij op met de zangeres Marthy Karsten, de zangeres Linda Meester en de zanger en gitarist René Bes.

Het repertoire is net als bij het duo allround Engels- en Nederlandstalig, waarbij in deze bezetting de nadruk iets meer ligt op de lekkerste hits uit de top 2000 allertijden.

In elke bezetting waarmee zij optreden hoort u door middel van de hedendaagse techniek een volledige grote band met een zeer comfortabele sound, dus ook bij de kleinere bezetttingen.

Indien u dit wilt is het mogelijk om tijdens optredens de spectaculaire en unieke shownummers te brengen. 

Show en Entertainment

Zij hebben bij alle bezettingen waarin zij optreden eventueel ook de mogelijkheid om vormen van show en entertainment in te passen. Indien u dit wenst brengen zij dan diverse nummers in diverse soorten van showkleding, aangepast op het thema van het desbetreffende nummer. 

Show en enterainment mogelijkheden zitten niet standaard bij de optredens, maar zijn optioneel. Voor een eventuele toevoeging van hiervan, worden overigens geen extra kosten berekend.

Indien mogelijk brengen zij deze shownummers op een spetterende en interactieve manier tussen uw gasten in. Hierdoor ervaren zij zelf dat dit voor het publiek bijzonder aanstekelijk werkt, waardoor een volle dansvloer tijdens onze shownummers meer regel dan uitzondering is. Deze nummers zijn dus zeker niet alleen om naar te kijken, maar om heerlijk mee te doen en mee te dansen.

Trio Joyride is ook te boeken als:

  •  Duo.
  • Joyride XL met 4 personen.
  • Joyride XXL met 5 personen.

Inclusief reiskosten: m.u.v. Waddeneilanden, Zuid Limburg, Zeeuws Vlaanderen

Boeken of een optie plaatsen voor Trio Joyride?

Voor meer informatie over Trio Joyride kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Trio Joyride

Deze act is bekeken door 23028 mensen

Specificaties van Trio Joyride

  • Tijdsduur: 4 x 45 minuten binnen 5 uur
  • Geluid: Inclusief tot 250 personen.
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: inclusief m.u.v. Waddeneilanden
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Trio Joyride

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Trio Joyride kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.