De Nachtzusters

De Nachtzusters boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Nachtzusters.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De eerste single van het nieuwe duo “De Nachtzusters” is een feit.

Zuster Pamela en Zuster Ursula hebben besloten om de cliënten en patiënten gezamenlijk te gaan verwennen door het zingen van aanstekelijke liedjes.

In hun muzikale recept worden alleen vrolijke en lichte tabletjes voorgeschreven. U hoeft geen bittere pil te slikken! Muziek is al jaren een beproefd medicijn tegen menige kwaal. U, als patiënt wordt derhalve alleen maar geïnjecteerd met vrolijke noten en zalvende klanken!

Na een optreden van deze vrolijke zusters zult u als herboren door kunnen gaan in het leven. Uw oren worden gewassen en u kunt uw ogen niet geloven.

Boeken of een optie plaatsen voor De Nachtzusters?

Voor meer informatie over De Nachtzusters kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Nachtzusters

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Feest Artiesten - Carnaval om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 22786 mensen

Specificaties van De Nachtzusters

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Nachtzusters

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Nachtzusters kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.