Gebroeders Rossig

Gebroeders Rossig boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Gebroeders Rossig.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De vier Rossige broers Ronnie, Tonnie, Sjonnie en Donnie besluiten in 2009 hun muzikale talenten te bundelen.

Het gevolg? Verschillende zelfgeschreven nummers gecombineerd met humoristische videoclips, spontane interactie en een strakke performance op de bühne. De Gebroeders brengen een gezellige feestact waar de confetti van af knalt!

Daarom is deze zingende eeneiige vierling niet meer weg te denken uit het landelijke feestcircuit.

Voor het jaar 2017 hebben de Gebroeders Rossig zich volledig in het zweet gewerkt. Ze zijn fitter dan ooit en hebben zichzelf en hun voormalige hit Links Rechts Voor Terug in een nieuw en ‘strakker’ jasje gestoken. Het bewegelijke nummer geeft een 100% fit garantie en stimuleert jong en oud om meer te gaan sporten en gezonder te gaan leven.

Boeken of een optie plaatsen voor Gebroeders Rossig?

Voor meer informatie over Gebroeders Rossig kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Gebroeders Rossig

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Feest Artiesten - Carnaval om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 43781 mensen

Specificaties van Gebroeders Rossig

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Begeleiding: 4 personen
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Gebroeders Rossig

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Gebroeders Rossig kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.