Hans Kazan - Brainpower

Hans Kazan - Brainpower boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Hans Kazan - Brainpower.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een inspirerende ervaring vol fascinerende mentale experimenten.

Hans Kazàn verandert de kijk op je leven voorgoed.

“Verbluffend” is de unanieme reactie van iedereen die Hans Kazàn’s nieuwste show “Brainpower” heeft gezien. Op overtuigende en tevens humoristische manier speelt Hans met het brein van mensen.
Door een combinatie van vaardigheden, waaronder het lezen van lichaamstaal, het beïnvloeden van gedachten, psychologische subtiliteiten en zijn gave om het onderbewuste van mensen te sturen, creëert Hans indrukwekkende en onvergetelijke mentale experimenten.

Nationale- en internationale bedrijven zoals NIKE, Holiday Inn Hotels, Aegon, Medische faculteit Amsterdam, Rabobank en vele anderen kozen Hans Kazàn om hun gasten en relaties tijdens hun business events te entertainen én te inspireren.

Door Hans' unieke presentatie wordt duidelijk dat íedereen een positieve impuls kan geven aan zijn werk, maar ook aan zijn gehele leven.

Het geheim? - Brainpower.

Boeken of een optie plaatsen voor Hans Kazan - Brainpower?

Voor meer informatie over Hans Kazan - Brainpower kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Hans Kazan - Brainpower

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Goochelaars & Magic Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 19128 mensen

Specificaties van Hans Kazan - Brainpower

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Hans Kazan - Brainpower

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Hans Kazan - Brainpower kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.