K-Liber Life

K-Liber Life boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van K-Liber Life.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

K-Liber 4Life gaat nog steeds hard!

Mist jouw evenement net dat randje energie? Ga dan maar alvast draaien met je heupen want K-Liber is in the building! De mannen met Antilliaanse roots weten namelijk wel hoe ze een feestje aan de gang krijgen & houden… Met eigen hits, uiteraard LIVE gezongen, zoals “Magnifico”, “Billeshake”, “Dansen” & natuurlijk “VIBEN” krijgen ze nog steeds wekelijks elke club, kroeg, feesttent of festival aan het dansen! Eén ding kunnen we garanderen: de show is nooit saai! De dames gaan schudden & schuren, de mannen zetten de hut op zijn kop!

Wat je mag verwachten van K-LIBER Live? 30 minuten lang feest in je tent met de grootste hits van K-LIBER, live gezongen! Naast de hits staat ook de interactie met het publiek centraal. Wij beloven dat het publiek meer moe is na een optreden van K-LIBER, dan na een bezoekje aan Basic Fit. Wanneer is jouw feest aan de beurt?

Naast “Viben” hadden ze hits met nummers als

  • Magnifico
  • Dansen
  • Gymnastiek
  • Billenshake

Moet K-Liber ook bij jou de dames en heren laten dansen of dat nostalgische gevoel oproepen?Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Boeken of een optie plaatsen voor K-Liber Life?

Voor meer informatie over K-Liber Life kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor K-Liber Life

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Rappers & Urban Ariesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 31277 mensen

Specificaties van K-Liber Life

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Exclusief geluid en techniek
  • Begeleiding: 4 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor K-Liber Life

Voor meer informatie en beschikbaarheid van K-Liber Life kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.