K-Liber 4Life

K-Liber 4Life boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van K-Liber 4Life.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

K-Liber 4Life gaat nog steeds hard!

K-Liber 4Life is voornamelijk bekend geworden in de jaren 90 en begin jaren 2000 met de hit “Viben”. Deze Nederlandse groep van Antilliaanse afkomst maken voornamelijk vrolijke muziek waarbij vooral de dames met hun billen gaan schudden.

Naast “Viben” hadden ze hits met nummers als

  • Magnifico
  • Dansen
  • Gymnastiek
  • Billenshake

Ook treden ze vaak op in samenwerking met Trafassi, La Rouge, Replay en Def Rhymz.

Recent hebben ze nog in samenwerkingsverband een single gemaakt, dat geproduceerd is door “Dj Galaga”. Deze plaat is bij diverse radiostations gedraaid en in de top 25 beland.  Met optredens op het Noorderslag Festival, Diverse Pop Podia’s, Club Tours zijn ze ver uit de meest populaire urban groep die er in Nederland is. Het is dan ook niet gek dat ze door TMF genomineerd werden voor de populairste urban groep.

De heren, alle drie afkomstig uit Curaçao maar wonend in Nederland,  zongen op hun eerste 3 albums voornamelijk in ‘Papiaments’ de taal van Aruba, Bonaire en Curaçao, met zo nu en dan een uitstapje naar het Nederlands, Engels of Spaans.Het album ‘Schuurpapier’ is dan ook al hun vierde album, maar in tegenstelling tot de eerste drie albums `HASIKIBOKE, Magnifico en P.L.A.M.A.T.O.R.I.A. staan op deze plaat alleen Nederlandstalige nummers.

Mega Master is het gezicht achter K-Liber 4life. Tegenwoordig is K-liber 4life meer dan alleen een muziekgroep. Ze zetten zich in voor diverse goede doelen en stichtingen.

K-Liber laat dames schudden en schuren, De heren springen en feesten.

Iedereen is bekend met de vele hits die ze hebben gemaakt. Gegarandeerd dat ze ook uw feest helemaal los laten gaan met hun zomerse klanken.

Moet K-Liber ook bij jou de dames en heren laten dansen of dat nostalgische gevoel oproepen?Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Boeken of een optie plaatsen voor K-Liber 4Life?

Voor meer informatie over K-Liber 4Life kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor K-Liber 4Life

Deze act is bekeken door 19038 mensen

Specificaties van K-Liber 4Life

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief geluid en techniek
  • Begeleiding: 4 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor K-Liber 4Life

Voor meer informatie en beschikbaarheid van K-Liber 4Life kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.