Sneeuwpopje en de Winterfee

Sneeuwpopje en de Winterfee boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sneeuwpopje en de Winterfee.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Poppentheater met een Winters Tintje

Opa woont alleen in het bos. Als de winterfee langs komt en heel de wereld betovert met haar sneeuwvlokjes dan maakt opa een sneeuwpop. De winterfee betovert de sneeuwpop en wekt hem tot leven. Eerst is opa heel blij met zijn vriend. Maar dan wordt opa ziek. Zijn vriend Sneeuwpopje-Sneeuwpop gaat op weg naar het Zilveren Sterrenmeisje om toverappeltjes voor opa te halen. Onderweg komt de sneeuwpop Katinka tegen die weg is gelopen bij het circus. De gemene circusbaas heeft haar spoor gevolgd in de sneeuw. Nu neemt de circusbaas de pratende sneeuwpop mee naar het circus. Zo kan hij veel geld verdienen. Maar opa krijgt geen hulp. Gelukkig komen de kinderen samen met de winterfee te hulp...

Boeken of een optie plaatsen voor Sneeuwpopje en de Winterfee?

Voor meer informatie over Sneeuwpopje en de Winterfee kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Sneeuwpopje en de Winterfee

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 16462 mensen

Specificaties van Sneeuwpopje en de Winterfee

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten
  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief geluid
  • Leeftijd: 2 tot 10 jaar
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,20 per km. vanaf Hardinxveld (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Sneeuwpopje en de Winterfee

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sneeuwpopje en de Winterfee kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.