Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Mart Hoogkamer.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Mart Hoogkamer deed Nederland verstelt staan door zijn deelname aan Hollands Got Talent. De jonge zanger uit Leiden wist zelfs Johnny de Mol tot tranen toe te beroeren toen hij een nummer van Willy Alberti zong. Ondanks zijn jonge leeftijd weet hij de emotie feilloos over te brengen.

Mart Hoogkamer tekent platencontract

Na de finale van Hollands Got Talent heeft Mart een platencontract getekend bij Sony Muzic Nederland. Zijn eerst single is direct een duet met Willeke Alberti met als titel  "Lachen beetje huilen". Bij de single is ook een mooie videoclip gemaakt, die al meer dan 85000 keer bekeken is op YouTube.

Mart Hoogkamer zingt monsterhit "Ik ga zwemmen" tijdens optredens in het land

Op 9 augustus 2020 heeftl Mart geschiedenis geschreven en wereldwijd viraal gegaan met zijn vertolking van "uncained melody” vanaf het Spaanse strand dit filmpje is inmiddels 66,7 miljoen keer bekeken.
Hierna werd besloten een Live Stream Concert “Sweet Memories” te geven vanuit een lege schouwburg in Leiden, hier keken duizenden mensen naar.

Nog voor de Corona pandemie begon waren we op een zelf georganiseerd schrijfkamp geweest met Lange Frans en een aantal andere rappers en tekstschrijvers, op dit schrijfkamp is de Monsterhit  “Ik ga zwemmen” geboren.

Rond Juli 2021 ging de Lockdown er weer vanaf in Nederland en besloten wij “Ik ga zwemmen” uit te brengen, wat er toen gebeurde is inmiddels bij iedereen bekend alle records werden verbroken van Spotify tot de Nederlandse Top 40.

Mart Hoogkamer vanaf heden ook te boeken met live band

Mart Hoogkamer verovert de harten van het Nederlandse publiek. Met een kersverse Edison op zak, is Mart Hoogkamer de grote belofte! De geur van het succes in Ahoy ruikt naar meer en Mart steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken. Met ingang van 9 juni 2022 is Mart Hoogkamer live met band te boeken. Een geweldige show, onder begeleiding van de Micky Fisser band, met Hoogkamer gevoel van Nederlands nieuwe publiekslieveling. Een regelrechte hit!

Informeer naar de mogelijkheden als je Mart Hoogkamer met band wilt boeken.
 

Boeken of een optie plaatsen voor Mart Hoogkamer?

Voor meer informatie over Mart Hoogkamer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Mart Hoogkamer

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 103975 mensen

Specificaties van Mart Hoogkamer

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Mart Hoogkamer

Geboren in het jaar 1998, maar de warme klank van zijn stem verraadt zijn jarenlange ervaring met het levenslied. Zijn authentieke optredens ende talentshows blijven niet onopgemerkt en met het nummer Liefde van Willy Alberti verovert hij de harten van het publiek.

Niet enkel door de jury, maar tevens ook door de familie Alberti wordt Mart de nieuwe Willy Alberti genoemd

Dat leidt tot een bijzondere samenwerking: in september 2016 brengt hij samen met Willeke Alberti de single Lachen, Beetje Huilen uit. Uiteindelijk wordt Mart tweede bij Holland’s Got Talent en dat blijkt de start van een prachtige carrière.
 
In februari 2017 brengt Mart zijn eerste solosingle In Mijn Droom uit, geschreven door Bram Koning en Hans Aalbers. In de zomer die volgt, zet hij met het vrolijke nummer Lekker Leven elke Nederlandse enclave op de Spaanse Costa Brava op zijn kop. Dat levert hem bovendien een #10-notering op in het Sterren.nl Jaaroverzicht van 2017. Mart treedt dat jaar onder meer op tijdens Muziekfeest op het Plein en Dutch Valley en hij wordt als Grootste Talent genomineerd voor een BUMA NL Award. Eind 2017 gaat Mart samen met Willeke Alberti op theatertour.

In het voorjaar van 2018 wordt Mart gevraagd voor het programma ‘Topper Gezocht’

Waar René Froger, Gerard Joling, Jeroen van de Boom en Jan Smit een naar een nieuwe collega zoeken die samen met hen 65.000 mensen zal toezingen in de Amsterdam Arena. Mart schopt het tot de finale en zal samen met de andere finalisten de halftime show voor zijn rekening nemen. Gelijktijdig met het eerste Topper-concert op 25 mei zal Mart zijn langverwachte debuutalbum ‘Mart Hoogkamer’ uitbrengen.
 
Zingen zit hem in het bloed. Net zoals zijn vader Mart Hoogkamer senior deed hij in zijn jonge jaren ook mee aan een talentenjacht en bracht daarna een cover uit van de hit Wij Blijven Vrienden.
 
Mart was 6 toen hij al regelmatig op feestjes en partijtjes stond op te treden. Op zijn tiende stond hij in het Gelredome, waar hij met Gordon en René Froger zong in de finale van Kinderen zingen met sterren. Toen al had hij een voorkeur voor de levensliederen van Willy Alberti en André Hazes. Inmiddels eert hij deze volkshelden vaak in zijn repertoire.
 
Mart Hoogkamer heeft zich anno 2019 ontwikkeld tot dé nieuwe volkszanger van Nederland, die met zijn karakteristieke stem – ondanks zijn leeftijd – jong en oud weet te raken.
 
Op 9 augustus 2020 heeftl Mart geschiedenis geschreven en wereldwijd viraal gegaan met zijn vertolking van "uncained melody” vanaf het Spaanse strand dit filmpje is inmiddels 66,7 miljoen keer bekeken.
Hierna werd besloten een Live Stream Concert “Sweet Memories” te geven vanuit een lege schouwburg in Leiden, hier keken duizenden mensen naar.

Nog voor de Corona pandemie begon waren we op een zelf georganiseerd schrijfkamp geweest met Lange Frans en een aantal andere rappers en tekstschrijvers, op dit schrijfkamp is de Monsterhit “Ik ga zwemmen” geboren.

Rond Juli 2021 ging de Lockdown er weer vanaf in Nederland en besloten wij “Ik ga zwemmen” uit te brengen, wat er toen gebeurde is inmiddels bij iedereen bekend alle records werden verbroken van Spotify tot de Nederlandse Top 40.

In Februari 2022 kwam de samenwerking met Maradonnie uit “Ik ben nog lang niet moe” uit, deze belandde in de Nederlandse Top 40 en is inmiddels goud.

8 en 9 April 2022 kreeg Mart het voor elkaar om Ahoy Rotterdam 2 keer uit te verkopen en vervolgens kon hij op 11 April z’n eerste EDISON ophalen.

Zingen zit hem in het bloed. Mart Hoogkamer senior deed in zijn jonge jaren ook mee aan een talentenjacht en bracht daarna een cover uit van de hit Wij Blijven Vrienden. Geïnspireerd door zijn muzikale vader, begon Mart al op zesjarige leeftijd met zingen op feesten en partijen. Op zijn tiende stond hij in het Gelredome, waar hij met Gordon en René Froger zong in de finale van Kinderen zingen met sterren. Dan al heeft Mart een voorkeur voor de levensliederen van Willy Alberti en André Hazes, volkshelden die hij ook daarna regelmatig zal eren met zijn repertoire.

Mart Hoogkamer boek je snel en eenvoudig via boekingsbureau JB Productions.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Mart Hoogkamer

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mart Hoogkamer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.