Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Mart Hoogkamer.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Mart Hoogkamer deed Nederland verstelt staan door zijn deelname aan Hollands Got Talent. De jonge zanger uit Leiden wist zelfs Johnny de Mol tot tranen toe te beroeren toen hij een nummer van Willy Alberti zong. Ondanks zijn jonge leeftijd weet hij de emotie feilloos over te brengen.

Mart Hoogkamer tekent platencontract

Na de finale van Hollands Got Talent heeft Mart een platencontract getekend bij Sony Muzic Nederland. Zijn eerst single is direct een duet met Willeke Alberti met als titel  "Lachen beetje huilen". Bij de single is ook een mooie videoclip gemaakt, die al meer dan 85000 keer bekeken is op YouTube.

Mart Hoogkamer gaat het land in voor optredens

Mart is klaar met school en wil maar 1 ding "de nieuwe Volkszanger van Nederland" worden. Vanaf nu is Mart Hoogkamer dan ook te boeken voor optredens in het land. Informeer bij onze entertainmentspecialisten naar de voorwaarden en beschikbaarheid.

Vanaf heden ook te boeken - Oud Amsterdams Uurtje

In samenwerking met accordeonist / zanger Hans Kap is Mart Hoogkamer te boeken voor een Oud Amsterdams uurtje. Samen brengen ze een uur lang de beste Amsterdamse Hits ten gehore. Super leuk voor Senioren. Bekijk welke artiesten je nog meer kan boeken bij Artiestenbureau JB Productions.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Mart Hoogkamer?

Voor meer informatie over Mart Hoogkamer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Mart Hoogkamer

Deze act is bekeken door 65650 mensen

Specificaties van Mart Hoogkamer

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 30 minuten, 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon

Biografie van Mart Hoogkamer

Geboren in het jaar 1998, maar de warme klank van zijn stem verraadt zijn jarenlange ervaring met het levenslied. Zijn authentieke optredens ende talentshows blijven niet onopgemerkt en met het nummer Liefde van Willy Alberti verovert hij de harten van het publiek.

Niet enkel door de jury, maar tevens ook door de familie Alberti wordt Mart de nieuwe Willy Alberti genoemd

Dat leidt tot een bijzondere samenwerking: in september 2016 brengt hij samen met Willeke Alberti de single Lachen, Beetje Huilen uit. Uiteindelijk wordt Mart tweede bij Holland’s Got Talent en dat blijkt de start van een prachtige carrière.
 
In februari 2017 brengt Mart zijn eerste solosingle In Mijn Droom uit, geschreven door Bram Koning en Hans Aalbers. In de zomer die volgt, zet hij met het vrolijke nummer Lekker Leven elke Nederlandse enclave op de Spaanse Costa Brava op zijn kop. Dat levert hem bovendien een #10-notering op in het Sterren.nl Jaaroverzicht van 2017. Mart treedt dat jaar onder meer op tijdens Muziekfeest op het Plein en Dutch Valley en hij wordt als Grootste Talent genomineerd voor een BUMA NL Award. Eind 2017 gaat Mart samen met Willeke Alberti op theatertour.

In het voorjaar van 2018 wordt Mart gevraagd voor het programma ‘Topper Gezocht’

Waar René Froger, Gerard Joling, Jeroen van de Boom en Jan Smit een naar een nieuwe collega zoeken die samen met hen 65.000 mensen zal toezingen in de Amsterdam Arena. Mart schopt het tot de finale en zal samen met de andere finalisten de halftime show voor zijn rekening nemen. Gelijktijdig met het eerste Topper-concert op 25 mei zal Mart zijn langverwachte debuutalbum ‘Mart Hoogkamer’ uitbrengen.
 
Zingen zit hem in het bloed. Net zoals zijn vader Mart Hoogkamer senior deed hij in zijn jonge jaren ook mee aan een talentenjacht en bracht daarna een cover uit van de hit Wij Blijven Vrienden.
 
Mart was 6 toen hij al regelmatig op feestjes en partijtjes stond op te treden. Op zijn tiende stond hij in het Gelredome, waar hij met Gordon en René Froger zong in de finale van Kinderen zingen met sterren. Toen al had hij een voorkeur voor de levensliederen van Willy Alberti en André Hazes. Inmiddels eert hij deze volkshelden vaak in zijn repertoire.
 
Mart Hoogkamer heeft zich anno 2019 ontwikkeld tot dé nieuwe volkszanger van Nederland, die met zijn karakteristieke stem – ondanks zijn leeftijd – jong en oud weet te raken.

Mart Hoogkamer boek je snel en eenvoudig via boekingsbureau JB Productions.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Mart Hoogkamer

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mart Hoogkamer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.