Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Mart Hoogkamer.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Mart Hoogkamer deed Nederland verstelt staan door zijn deelname aan Hollands Got Talent. De jonge zanger uit Leiden wist zelfs Johnny de Mol tot tranen toe te beroeren toen hij een nummer van Willy Alberti zong. Ondanks zijn jonge leeftijd weet hij de emotie feilloos over te brengen.

Mart Hoogkamer tekent platencontract

Na de finale van Hollands Got Talent heeft Mart een platencontract getekend bij Sony Muzic Nederland. Zijn eerst single is direct een duet met Willeke Alberti met als titel  "Lachen beetje huilen". Bij de single is ook een mooie videoclip gemaakt, die al meer dan 85000 keer bekeken is op YouTube.

Mart Hoogkamer gaat het land in voor optredens

Mart is klaar met school en wil maar 1 ding "de nieuwe Volkszanger van Nederland" worden. Vanaf nu is Mart Hoogkamer dan ook te boeken voor optredens in het land. Informeer bij onze entertainmentspecialisten naar de voorwaarden en beschikbaarheid.

Vanaf heden ook te boeken - Oud Amsterdams Uurtje

In samenwerking met accordeonist / zanger Hans Kap is Mart Hoogkamer te boeken voor een Oud Amsterdams uurtje. Samen brengen ze een uur lang de beste Amsterdamse Hits ten gehore. Super leuk voor Senioren. Bekijk welke artiesten je nog meer kan boeken bij Artiestenbureau JB Productions.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Mart Hoogkamer?

Voor meer informatie over Mart Hoogkamer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Mart Hoogkamer

Deze act is bekeken door 49343 mensen

Specificaties van Mart Hoogkamer

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon