Hollandse Selfie Bakfiets

Hollandse Selfie Bakfiets boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Hollandse Selfie Bakfiets.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze hippe photobooth is een opvaller voor je Holland event! Maak samen voor de camera 3 gekke Hollandse selfies met onze verkleedspullen of trek een fotoprop uit een klomp. Na selfies printen we direct een leuk fotostripje in de opmaak van je event, met je eigen tekst en logo erop.

Je Selfie direct in je mail

Met de ingebouwde iPad kunnen de gasten de foto direct naar zichzelf e-mailen en aan de achterkant zit een grote TV ingebouwd waarop een slideshow te zien is van de gemaakte foto’s.
Na afloop krijg je alle gemaakte foto’s digitaal van ons aangeleverd. Wil je tijdens het event de foto’s direct op je Facebook bedrijvenpagina? Dat kan! We uploaden ze live vanaf je event zodat je gasten direct kunnen liken & sharen.

Deze photobooth is wel een bakfiets, maar we kunnen er niet zomaar mee rondrijden, we hebben tenslotte wel een stroomaansluiting nodig. Tussendoor een keer verplaatsen is geen probleem.

Let op: Om live sharen via de iPad en naar Facebook mogelijk te maken is een internet verbinding nodig. Wij nemen altijd mobiel wifi mee, maar zijn altijd afhankelijk van het bereik op uw locatie.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Hollandse Selfie Bakfiets?

Voor meer informatie over Hollandse Selfie Bakfiets kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Hollandse Selfie Bakfiets

Deze act is bekeken door 16955 mensen

Specificaties van Hollandse Selfie Bakfiets

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: incl. 100 km va. Heinenoord hierna € 0,45 per km (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Hollandse Selfie Bakfiets

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Hollandse Selfie Bakfiets kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.