Roy Geerts

Roy Geerts boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Roy Geerts.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Hij is nog jong maar weet al precies wat hij wil, zingen én optreden! Zoals zo vaak begon het ook voor Roy op en feestje dat hij de microfoon voor de eerste keer pakte waarop hij een hoop leuke reacties kreeg. Hij besloot hierop contact te zoeken met de producer André Kooiman, waarmee hij samen een route uitstippelde om zijn doel te bereiken namelijk zijn eerste single "Wanneer komt die dag"

In 2015 maakte Roy zijn debuut met zijn eerste single “Wanneer komt die dag”. Hierna had hij de smaak te pakken want kort daarop kwam hij met een ijzersterke feestplaat genaamd “Heb je zin in een feestje”. 

De zanger is inmiddels al aardig bekend aan het worden door zijn vlotte meezingers

Net als bij zijn hitsingle de “Feestmedley” kreeg hij op zijn variant van “vrijgezel” zo veel goede reacties dat hij heeft besloten om nog een nieuwe single uit te brengen. 

Boeken of een optie plaatsen voor Roy Geerts?

Voor meer informatie over Roy Geerts kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Roy Geerts

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 24023 mensen

Specificaties van Roy Geerts

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: exclusief reiskosten
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Roy Geerts

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Roy Geerts kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.