Kids Disco Show met Dotje en Snotje

Kids Disco Show met Dotje en Snotje boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kids Disco Show met Dotje en Snotje.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Daar zijn jullie vriendjes weer: Dotje en Snotje! Dotje & Snotje zijn 2 beste vriendjes. Dotjes is een schatje, maar doet soms een beetje raar. Snotje is ondeugend, maar krijgt alles voor elkaar.

Dotje en Snotje gaan samen op muzikaal avontuur en komen om er samen met de kinderen een te gekke disco van te maken. En komt dat even goed uit, want Dotje heeft net te gek gave nieuwe GOUDEN dansschoenen. Ze gaat ze gauw halen, dan kan het feest beginnen!

Wat is er aan de hand met Dotje?

Maar wat blijkt? Als ze terugkomt en ze beginnen te dansen, is het lachwekkend. Dotje maakt allemaal gekke bewegingen, heeft zichzelf niet onder controle. In het begin heeft ze zelf niks door, maar als Snotje en waarschijnlijk de kinderen hard moeten lachten is het niet leuk meer. Hoe kan dat toch? Ze kan toch goed dansen? Helemaal verdrietig en ontroostbaar moet het feest bijna worden afgekapt. Wat is er toch gebeurd? Moet Snotje iets bekennen? Komt het goed?

Beleef het mee in dit spannende, interactieve 30-45 minuten durende discospektakel!

Boeken of een optie plaatsen voor Kids Disco Show met Dotje en Snotje?

Voor meer informatie over Kids Disco Show met Dotje en Snotje kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kids Disco Show met Dotje en Snotje

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziekshows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 25155 mensen

Specificaties van Kids Disco Show met Dotje en Snotje

  • Tijdsduur: 1 x 30 – 45 minuten (inbouw pauze mogelijk).
  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 300 personen
  • Licht: Kleine lichtset
  • Leeftijd: kinderen van 3 t/m 8 jaar
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: 0,35 ct. per km. vanaf Boxmeer (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Kids Disco Show met Dotje en Snotje

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kids Disco Show met Dotje en Snotje kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.