Zanger Arno - Avondvullend

Zanger Arno - Avondvullend boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Zanger Arno - Avondvullend.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bezig met het organiseren van een verenigingsavond, bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest? Op zoek naar een zanger? Arno zorgt voor een avondvullend programma en maakt er een echt feestje van.

Van Hazes tot aan Robbie Williams

Van André Hazes tot Robbie Williams en van Michel Teló tot Michael Bublé. Zijn stem heeft een groot bereik, zijn repertoire is gevarieerd en zijn fanclub wordt na elk optreden weer wat groter. Omdat hij beschikt over de volledige top 40 muziek vanaf 1965 kan hij elk nummer draaien en bijna elk verzoek inwilligen. Kortom: een zanger voor elke gelegenheid die er gegarandeerd een geslaagd feest van maakt.

Boeken of een optie plaatsen voor Zanger Arno - Avondvullend?

Voor meer informatie over Zanger Arno - Avondvullend kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Zanger Arno - Avondvullend

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 25493 mensen

Specificaties van Zanger Arno - Avondvullend

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Geluid: Inclusief tot 150 personen
  • Stroom: 2 x 220 Volt / 16 amp.
  • Reiskosten: incl. 100 km va. Heinenoord hierna € 0,50 per km (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Zanger Arno - Avondvullend

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Zanger Arno - Avondvullend kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.