Buddy Vedder

Buddy Vedder inhuren of boeken? | JB Productions Mike van den toorn

Buddy Vedder boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Buddy Vedder.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Buddy Vedder - bekend als acteur en presentator - won onlangs het tweede seizoen van Dance Dance Dance bij RTL 4.

Sinds juni 2015 is Buddy bekend bij het grote publiek door zijn rol als Rover Dekker in Goede Tijden, Slechte Tijden. Eerder speelde Buddy de hoofdrol in de korte film Held en in de film Leven, met Peter Faber en Tim Haars. Verder is hij als stemacteur regelmatig te horen in de meest uiteenlopende animatieseries, waaronder Ninjago, Lego Star Wars en Thunderbirds Are Go!.

In september 2015 is Buddy geïntroduceerd als nieuwe presentator van de Zapp Kids Top 20 

Te zien bij AVROTROS en NPO Zapp. Daarnaast verzorgde hij in september 2016 tijdens het populaire evenement Tina-dag de presentatie van het programma op het hoofdpodium.

In het najaar van 2016 was Buddy Vedder te zien op zaterdagavond bij RTL 4 in de populaire danscompetitie Dance Dance Dance, waarin hij samen met zijn GTST-collega Robin Martens één van de vijf deelnemende koppels vormde. In dit tweede seizoen van deze spectaculaire competitie was het duo Robin & Buddy de absolute favoriet bij zowel de jury als bij het miljoenenpubliek. Ze kwamen dan ook als de grote winnaars uit de bus. Voor acteur/presentator/zanger en nu ook danser Buddy Vedder is dit genoeg reden om het land in te gaan met een eigen show vol dans én zang!

Buddy gaat verder met dansen!

In zijn show (30 minuten tape) danst Buddy Vedder samen met twee danseressen op vele hits die bekend zijn uit ‘Dance Dance Dance’. Daarnaast zingt hij ook twee nummers live. De show is vanaf heden te boeken, voor data vanaf 29 oktober a.s.!

Boeken of een optie plaatsen voor Buddy Vedder?

Voor meer informatie over Buddy Vedder kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Buddy Vedder

Deze act is bekeken door 29019 mensen

Specificaties van Buddy Vedder

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland