Buddy Vedder

Buddy Vedder Inhuren of Boeken? | JB Productions Jasper Suyk

Buddy Vedder boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Buddy Vedder.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Buddy Vedder is inmiddels een welbekend gezicht op televisie.
Als artiest is hij niet in één hokje te stoppen.
(Stem)acteur, danser, zanger en presentator...

Boek Buddy Vedder als presentator voor jouw evenement

Bekend geworden bij het grote publiek door zijn rol als Rover Dekker in Goede Tijden, Slechte Tijden.
Van 2015 tot 2018 was hij de vaste presentator van de Zapp Kids Top 20 voor AVROTROS en NPO Zapp. In 2016 won Buddy samen met zijn GTST collega Robin Martens het 2e seizoen van het populaire programma Dance Dance Dance op RTL4. Op 3 september 2018 werd bekendgemaakt dat Vedder een van de nieuwe vakjuryleden is van het Junior Songfestival, samen met Maan en Tommie Christiaan. Tevens bracht Vedder in september 2018 zijn eerste eigen single uit onder de naam Los, het nummer gaat gebruikt worden als titelsong voor de aankomende film Elvy's Wereld: So Ibiza. In deze film is Vedder zelf ook te zien in een bijrol.

Een veelzijdige entertainer

In februari 2019 won Vedder een Zapp Award voor beste presentator. Sinds begin 2019 is Vedder regelmatig te zien als reporter bij RTL Boulevard. Tevens verscheen hij in najaar 2019 als jurylid in het RTL 4-programma The Masked Singer. Op 26 november 2019 werd bekend dat hij mee zou gaan doen aan het twintigste seizoen van Wie is de Mol? Hij wist hierin Rob Dekay als mol te ontmaskeren en won het seizoen.

Boeken of een optie plaatsen voor Buddy Vedder?

Voor meer informatie over Buddy Vedder kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Buddy Vedder

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatie & Personality om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 72641 mensen

Specificaties van Buddy Vedder

  • Tijdsduur:
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Buddy Vedder

Buddy Vedder (22) – bekend als acteur en presentator – won onlangs samen met zijn danspartner Robin Martens het tweede seizoen van Dance Dance Dance bij RTL 4.
 

Buddy studeerde in 2015 af aan de Frank Sanders Akademie voor Muzikaal Theater in Amsterdam

Tijdens zijn opleiding produceerde hij een eigen bewerking van de musical The Wild Party. Naast het runnen van de productie vertolkte hij ook de rol van Mister Black. In het theaterseizoen 2014/2015 was hij onder meer te zien in Misery, Op Stap en naast Lone van Roosendaal, Alfred van den Heuvel en Dick Cohen in de landelijke theatertour van de musical Heerlijk Duurt Het Langst.

Sinds juni 2015 is Buddy bekend bij het grote publiek door zijn rol als Rover Dekker in Goede Tijden, Slechte Tijden. 

Zijn personage werd tegelijk geïntroduceerd met de terugkeer van zijn moeder (Linda Dekker, gespeeld door Babette van Veen) in de serie. Eerder speelde Buddy de hoofdrol in de korte film Held en in de film Leven, met Peter Faber en Tim Haars. Verder is hij als stemacteur regelmatig te horen in de meest uiteenlopende animatieseries, waaronder Ninjago, Lego Star Wars en Thunderbirds Are Go!.

In september 2015 is Buddy geïntroduceerd als nieuwe presentator van de Zapp Kids Top 20 voor AVROTROS en NPO Zapp. 

De populaire muziekshow werd in de voorgaande 13 jaar gepresenteerd door o.a. Monique Smit, Elize en Kim-Lian van der Meij. Voor dit programma gaat Buddy vele Nederlandse basisscholen af, waar hij bekende artiesten ontvangt in een tot disco omgetoverd schoolgebouw. Daarnaast verzorgde hij in september 2016 tijdens het populaire evenement Tina-dag de presentatie van het programma op het hoofdpodium.

In het najaar van 2016 was Buddy Vedder te zien op zaterdagavond bij RTL 4 in de populaire danscompetitie Dance Dance Dance

Waarin hij samen met zijn GTST-collega Robin Martens één van de vijf deelnemende koppels vormde. In dit tweede seizoen van deze spectaculaire competitie was het duo Robin & Buddy de absolute favoriet bij zowel de jury als bij het miljoenenpubliek. Ze kwamen dan ook als de grote winnaars uit de bus. Voor acteur/presentator/zanger en nu ook danser Buddy Vedder is dit genoeg reden om het land in te gaan met een eigen show vol dans én zang!

Zangshow

Na zijn enorm succesvolle deelname aan het programma It Takes 2 is Buddy nu ook te boeken als zanger. Dit betekent 30 minuten de grootste hits van bijvoorbeeld Douwe Bob, Bruno Mars, Nielson en Ed Sheeran. Samen met zijn danseressen wordt het één groot spektakel!
Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Buddy Vedder

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Buddy Vedder kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.