Buddy Vedder

Buddy Vedder Inhuren of Boeken? | JB Productions Jasper Suyk

Buddy Vedder boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Buddy Vedder.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Buddy Vedder is inmiddels een welbekend gezicht op televisie.
Als artiest is hij niet in één hokje te stoppen.
(Stem)acteur, danser, zanger en presentator...

Boek Buddy Vedder als presentator voor jouw evenement

Bekend geworden bij het grote publiek door zijn rol als Rover Dekker in Goede Tijden, Slechte Tijden.
Van 2015 tot 2018 was hij de vaste presentator van de Zapp Kids Top 20 voor AVROTROS en NPO Zapp. In 2016 won Buddy samen met zijn GTST collega Robin Martens het 2e seizoen van het populaire programma Dance Dance Dance op RTL4. Op 3 september 2018 werd bekendgemaakt dat Vedder een van de nieuwe vakjuryleden is van het Junior Songfestival, samen met Maan en Tommie Christiaan. Tevens bracht Vedder in september 2018 zijn eerste eigen single uit onder de naam Los, het nummer gaat gebruikt worden als titelsong voor de aankomende film Elvy's Wereld: So Ibiza. In deze film is Vedder zelf ook te zien in een bijrol.

In februari 2019 won Vedder een Zapp Award voor beste presentator. Sinds begin 2019 is Vedder regelmatig te zien als reporter bij RTL Boulevard. Tevens verscheen hij in najaar 2019 als jurylid in het RTL 4-programma The Masked Singer. Op 26 november 2019 werd bekend dat hij mee zou gaan doen aan het twintigste seizoen van Wie is de Mol? Hij wist hierin Rob Dekay als mol te ontmaskeren en won het seizoen.

Boeken of een optie plaatsen voor Buddy Vedder?

Voor meer informatie over Buddy Vedder kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Buddy Vedder

Deze act is bekeken door 37898 mensen

Specificaties van Buddy Vedder

  • Tijdsduur:
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland