Nick Nicolai

Nick Nicolai boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Nick Nicolai.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Nick Nicolai is back!

Het jaar 2020 zal het jaar zijn dat Nick Nicolai weer helemaal terug is van weggeweest.
In samenwerking met Foxtrot Music, zal Nick in Mei 2020 zijn nieuwe, verrassende Nederlandstalige soulsingle uitbrengen. Op het moment van deze persbericht is Nick druk in de studio met gerenommeerde namen om zijn single geheel op zijn lijf te laten schrijven. In deze studio werkt Nick samen met topproducenten en arrangeurs die hun strepen al hebben verdiend. Ook werken er een aantal zeer bekende artiesten mee, die Nick een warm hart toedraagt.

 

Metamorfose

Dat Nick nu pas in 2020 weer terugkomt, heeft met een aantal zaken te maken. Eén ervan is, dat Nick geheel op eigen houtje in een korte periode maar liefst 35 kg afviel.
Daarnaast is Nick nu een volwassen man geworden met een eigen mening en nog meer soul in zijn stem. Bij diverse talentenjachten waren er vooroordelen over Nick, zie zijn auditie bij “Holland’s got Talent”, waardoor Nick alleen maar sterker is geworden en op weg is om een grote ster te worden in Nederland en daarbuiten.
We zeggen ook daarbuiten, want na zijn deelname aan het Duitse televisieprogramma “De battle der besten”, waar hij weer in de finale stond, blijven er aanvragen binnen komen uit Duitsland.

 

Talentenjachten

Nick stond in diverse regionale en landelijke talentenjachten, alwaar hij ten alle tijden eerste werd. Nick zegt:” De talentjachten heb ik nu wel genoeg gezien en nu wordt het tijd voor het grote werk.” Met de steun van zijn ouders, die het management voeren en de mensen van Foxtrot Music zijn de eerste maanden van 2020 al voorspoedig gelopen.
Nick kreeg nog één aanvraag voor een talentenjacht in Duitsland, “Das Supertalent”.
Deze laat Nick aan zich voorbijgaan, daar hij zich volledig concentreert op zijn eigen solocarrière. Diverse organisatoren weten Nick weer te vinden en de eerste festivals en optredens zijn alweer geboekt. Nick mocht ook zijn opwachting maken voor het 35-jarig jubileum van Miss Marjorie, onder andere bekend van Total Touch, Mai Tai, Be Gentle en op dit moment The new gospel sensation. Tijdens dat jubileum trad Nick op voor een zaal met heel veel mensen uit de muziek. Ook deze mensen verraste Nick op zijn manier van zingen. Ruth Jaccott stond op de banken en Carolien van Mai Tai ging geheel uit haar dak. De liveband die de gehele avond alle artiesten zoals onder andere, Glenda Peeters, CB Milton en Berget Lewis begeleide, boekte Nick direct voor een aantal shows.

 

2020

Dit jaar zal Nederland weer te maken krijgen met Nick Nicolai. En wel op een hele positieve manier. Nick zit goed in zijn vel, viel 35 kg af en heeft heel veel zin om zijn nieuwe single uit te brengen.
Nick Nicolai is back!

 

 

Boeken of een optie plaatsen voor Nick Nicolai?

Voor meer informatie over Nick Nicolai kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Nick Nicolai

Deze act is bekeken door 19291 mensen

Specificaties van Nick Nicolai

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland