Dotan

Dotan boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Dotan.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Met een autobiografisch studioalbum getiteld ‘7 Layers’ en een tour door het land, is de Amsterdamse singer-songwriter Dotan terug.

Centraal blijft de akoestische gitaar en de stem van Dotan.

Het geluid van het nieuwe album valt te omschrijven als dynamisch, rauw, intens en soms dreigend. Leegte wordt opgevolgd door een explosie, akoestische kleine liedjes worden afgewisseld met grootse liedjes.

Dotan sluit in december 2015 twee uiterst succesvolle jaren rondom zijn bekroonde album ‘7 Layers’ af met een uitverkocht concert in de Ziggo Dome. Zijn single ‘Home’ is inmiddels driedubbel platina en leverde hem onder andere een Edison Pop Award, Schaal van Rigter en een 3FM Award op. Ook in 2016 ging hij met een 3FM Award naar huis, ditmaal in de categorie Beste Zanger.

Dotan speelde op grote festivals als Pinkpop en Concert at SEA

En brak ook internationaal door met optredens op Rock Werchter en Sziget. In 2016 staat de zanger op o.a. Pukkelpop en richt hij zich op nieuwe muziek.

Boeken of een optie plaatsen voor Dotan?

Voor meer informatie over Dotan kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Dotan

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 24489 mensen

Specificaties van Dotan

  • Tijdsduur: 1 x 45 tot 60 minuten.
  • Geluid: exclusief
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Dotan

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Dotan kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.