Immer Gerade Aus!

Immer Gerade Aus! boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Immer Gerade Aus!.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ontdek Immer Gerade Aus! - De Ultieme Partyband voor Oktoberfest en Meer!

Of je nu een Oktoberfest, een bierfeest of gewoon een gezellige tentfuif plant waar Duitstalige muziek de boventoon voert, Immer Gerade Aus! staat klaar om de sfeer te maken! Deze band brengt altijd STIMMUNG (feeststemming) met zich mee en is de ideale keuze voor een avond vol vertier.

Een Show Vol Herkenbare Duitse Hits

In hun show vind je een scala aan herkenbare Duitse muziek, van vrolijke Schlagers en Party-/Ballermann hits tot de geliefde ballads en andere klassiekers. Bij Immer Gerade Aus! kun je simpelweg niet stil blijven staan - meezingen en meedansen is een must!

Achter Immer Gerade Aus! schuilt een bekend gezicht: de ervaren band TILT staat garant voor de kwaliteit van deze nieuwe Duitse Partyband. Dit betekent dat je kunt rekenen op een geweldige muzikale ervaring met ervaren artiesten.

Maak Je Feest Compleet met Immer Gerade Aus!

Of je nu een grootschalig evenement plant of een intiem feestje, Immer Gerade Aus! is de perfecte keuze om je gasten in de juiste feeststemming te brengen. Ze zorgen voor een onvergetelijke avond vol Duitse gezelligheid en muzikaal vakmanschap. Kortom, boek Immer Gerade Aus! voor een feest waar nog lang over nagepraat zal worden. Prost!

Boeken of een optie plaatsen voor Immer Gerade Aus!?

Voor meer informatie over Immer Gerade Aus! kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Immer Gerade Aus!

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Oktoberfeest Artiesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 18746 mensen

Specificaties van Immer Gerade Aus!

  • Tijdsduur: 2 x 60 minuten, 2 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Licht: exclusief
  • Begeleiding: 6 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Immer Gerade Aus!

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Immer Gerade Aus! kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.