Ingrid Simons - Back 2 the Nineties

Ingrid Simons - Back 2 the Nineties boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ingrid Simons - Back 2 the Nineties.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ingrid Simons: The Voice of the 90's!

Duik terug in de tijd van de bruisende jaren 90 met niemand minder dan Ingrid Simons, oftewel "The Voice of the 90's"! Ingrid Simons, die bij velen bekend staat als de moeder van Eva Simons, was in die tijd dé stem die talloze hits tot een succes maakte en de dansvloer liet schudden op de onweerstaanbare klanken van de 90's muziek. Met DJ Paul Elstak maakte zij een gouden duo goed voor een handje vol mega hits die tegenwoordig nog steeds met regelmaat populairder zijn als nieuwe releases.

Vanaf nu dus zelf op het podium en te boeken met haar 90's hitsingels, waaronder:

  • Rainbow High in The Sky
  • Love U More
  • No Time To Waste
  • Promised Land
  • I'm The Girl Of Your Dreams e.v.a. 

Met haar kenmerkende stemgeluid en energieke performance weet Ingrid Simons als geen ander het publiek mee te nemen op een nostalgische reis door de tijd. Haar optreden brengt de onvergetelijke sfeer van de jaren 90 tot leven en zorgt gegarandeerd voor een feestelijke ambiance op elk evenement.

Of u nu een 90's themafeest organiseert, een bedrijfsevenement viert of gewoon een onvergetelijke avond wilt beleven, met Ingrid Simons als headliner bent u verzekerd van een knallend feest vol herkenbare hits en dansbare beats uit de gouden tijd van de 90's. Boek nu en laat u meevoeren naar het tijdperk van de flitsende discoballen, felle neonkleuren en onvergetelijke muziek!

Boeken of een optie plaatsen voor Ingrid Simons - Back 2 the Nineties?

Voor meer informatie over Ingrid Simons - Back 2 the Nineties kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ingrid Simons - Back 2 the Nineties

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere 90's en 00's Artiesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 41461 mensen

Specificaties van Ingrid Simons - Back 2 the Nineties

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Ingrid Simons - Back 2 the Nineties

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ingrid Simons - Back 2 the Nineties kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.