Tess Milne

Tess Milne boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Tess Milne.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Tess Milne is van meerdere markten thuis. Begonnen bij TMF, daarna geswitcht naar MTV, waar ze in Money Makers een dag meeloopt op de werkvloer. Of ze nou om half 7 ‘s ochtends de vuilnis op moet halen of ceremoniemeester is van een begrafenis: Tess is een kameleon die zich snel kan aanpassen aan elke situatie.

Tess haar veelzijdigheid uit zich in de programma’s die ze maakt

Van ‘Roadtrippers’ tot ‘Inside Gamer’. Ze presenteerde samen met Gerard Joling de kijkcijferhit ‘Sterren Springen’. In ‘Expeditie Robinson’ at zij dapper een koeienoog op. Naast haar televisiewerk spreekt Tess ook stemmen in, bijvoorbeeld van de hoofdpersoon in de animatiefilm ‘Epic’. Tess is ook online een hit: op haar YouTube-kanaal presenteert ze haar zelfbedachte programma ‘TESSten’, waar ze onbeantwoorde vragen van haar kijkers test.

Oh, en niet onbelangrijk: Tess is door de lezers van FHM verkozen tot mooiste vrouw van Nederland!

Boeken of een optie plaatsen voor Tess Milne?

Voor meer informatie over Tess Milne kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Tess Milne

Deze act is bekeken door 15057 mensen

Specificaties van Tess Milne

  • Tijdsduur:
  • Begeleiding: 1 persoon

Boeking of een optie plaatsen voor Tess Milne

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Tess Milne kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.