A Lady Of Soul, and way more...

13/02/2018

Het zijn drukke tijden voor Edsilia Rombley. 23 en 24 Maart staat zij weer vol in de schijnwerpers met Ladies Of Soul in Ziggo Dome. Samen met Glennis Grace, Candy Dulfer, Berget Lewis en gastsolisten als Kool & The Gang, Trijntje Oosterhuis en Leona Philippo zijn ‘the Ladies’ druk bezig met alle voorbereidingen voor dit fantastische spektakel!

De komende editie van The Ladies Of Soul betreft het 5-jarige jubileum

En daarmee ligt de lat weer wat hoger dan vorig jaar. Afgelopen vrijdag werd tijdens The Voice Of Holland Kimberly als gastzangeres aangekondigd voor de komende editie van Ladies Of Soul. Er zijn nog slechts enkele tickets beschikbaar.

Ladies Of Soul zijn tevens finalist bij de 100% NL Awards, die 20 februari zullen worden uitgereikt.

Ook viert Edsilia vandaag een persoonlijk jubileum 😉

Ze is 40 jaar geworden, hetgeen zeker een felicitatie waard is. 

Verder werkt Edsilia intensief aan de 2e editie van haar Piano Ballads

Ook vertrekt zij begin mei naar Jakarta voor een besloten event en treedt zij dagelijks succesvol op door het hele land op businessevents, festivals en gala’s. 

Edsilia Rombley is al jaren één van Nederlands meest gevraagde artiesten op feestelijke evenementen. Samen met haar danseressen brengt zij een heerlijk dansbaar repertoire bestaande uit veel Sweet Soul Music. Edsilia is ook te boeken met haar all-female Sweet Soul Music live-band, als gastsoliste bij andere bands/orkesten, met een kleine akoestische set, of met pianist.

Boeking of een optie plaatsen voor Edsilia Rombley

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Edsilia Rombley kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.