Edsilia Rombley NIEUWS

12/05/2017

Edsilia Rombley NIEUWS | JB Productions Martika de Sanders

Edsilia Rombley viert 20-jarig jubileum in Koninklijk Theater Carré

Vandaag vrijdag 12 mei is het zover. Edsilia Rombley viert haar 20-jarige jubileum in stijl met een eigen show in Koninklijk Theater Carré. Edsilia: Ik vind het zo bijzonder. Juist in Carré, waar ik ademloos naar anderen heb gekeken, waar mijn liefde voor theater begon en ik keer op keer geïnspireerd raakte, mag ik alles wat ik heb meegemaakt de afgelopen 20 jaar, samenbrengen in een eigen show. Het is echt een ontzettende eer.

De theatershow in Carré vormt een compilatie van al deze hoogtepunten.

Van heerlijke pop- en soulmuziek die haar past als een jas, tot prachtige piano ballads en uptempo Nederlandstalige hits. Naast een prachtige stem, is Edsilia gezegend met een dosis humor, die zij op subtiele wijze weet te verweven in haar show. 

Edsilia Rombley in RTL 4-programma Dance Dance Dance

Edsilia Rombley doet mee aan het derde seizoen van het populaire RTL 4 programma Dance Dance Dance. Samen met haar danspartner en cabaretier Roué Verveer, GTST- Toprak Yalçiner & Stijn Fransen, Miss Nederland 2016 Zoey Ivory en haar goede vriend Marnix Lenselink, Shownieuws-collegas Renate Gerschtanowitz & Koos van Plateringen en The Voice-winnares Maan met haar maatje Kaj van der Voort, maakt Edsilia deel uit van een van dé kersverse koppels die dit najaar dansen. Inmiddels zijn zij vol passie en enthousiasme begonnen aan de maandenlange en loodzware trainingsperiode die hoort bij deelname van dit spectaculaire programma dat dit najaar te zien zal zijn.

Edsilia Rombley en Re-Play brengen single uit!

Voor Edsilia Rombley en Re-Play is een langgekoesterde wens uitgekomen nu ze samen een single uitbrengen. Het nummer heet Wat je doet met mij. Rombley's man Tjeerd Oosterhuis schreef het lied kort na de geboorte van hun dochter Imaani. Het is volgens Rombley 'een mooie, warme tekst van een ouder voor zijn kind, die tegelijkertijd als een universele liefdesverklaring kan worden gevoeld'. Rombley: ''De mannen van Re-Play ken ik al zo lang en daarom ben ik erg blij dat ik nu eindelijk wat moois met ze heb kunnen opnemen." Op 12 mei zal ze het nummer samen met Re-Play ten gehore brengen in theater Carré in Amsterdam.

Over Edsilia Rombley

Soul, R&B, Jazz, Pop, Up tempo, slow. Nederlandse theatertours of Internationale allure op het Eurovisie Songfestival. Edsilia Rombley staat voor onovertroffen veelzijdigheid. Ze zingt net zo makkelijk Nederlands- als Engelstalige songs en wisselt haar optredens in het land en theatertours af met tv-optredens en shows in de Ziggo Dome als een van de Ladies of Soul.

Boeking of een optie plaatsen voor Edsilia Rombley

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Edsilia Rombley kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.