Edsilia Rombley nu te boeken met All Female Band

06/09/2016

In het voorjaar van 2016 zette Edsilia Rombley met haar te gekke live band, bestaande uit vijf(!) vrouwen, 30 theaters door heel Nederland op zijn kop met haar muzikale programma 'Mama Sings'!

Als afsluiting van deze succesvolle reeks stond Edsilia 20 augustus jl. in het drukbezochte Openluchttheater Vondelpark te Amsterdam om het publiek nog 1 keer te trakteren op deze te gekke show.

Vanaf nu is zij in deze formatie ook te boeken voor uw evenement, besloten of openbaar.

Edsilia Rombley en haar band verrassen uw gasten met heerlijke Nederlands- en Engelstalige soul- en popnummers, die zij op geheel eigen wijze weten te brengen.
 
Informeer naar de mogelijkheden voor deze live bandshow via 0186602140

Natuurlijk is en blijft Edsilia Rombley ook te boeken als tape-act

(incl. 2 danseressen), met pianist, klein akoestisch en als gastsoliste met andere bands/orkesten en muzikale gezelschappen in de hafabra-scene.

Over Edsilia Rombley

Soul, R&B, Jazz, Pop. Uptempo, slow. Nederlandse theatertours of Internationale allure op het Eurovisie Songfestival. Edsilia Rombley staat voor onovertroffen veelzijdigheid. Ze zingt net zo makkelijk Nederlands- als Engelstalige songs en wisselt haar theatertours af met tv-optredens, optredens in het land en shows in de Ziggo Dome als 1 van de Ladies of Soul. 

Edsilia Rombley boek je bij Artiestenbureau JB Productions.

Boeking of een optie plaatsen voor Edsilia Rombley

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Edsilia Rombley kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.