Nieuwe oude liefde voor Edsilia Rombley

12/03/2013

Afgelopen zaterdag werd het muzikale startschot gegeven van Edsilia Rombley haar nieuwe theatertournee. Haar theatershow staat dit keer geheel in het teken van haar nieuwe soulplaat 'Sweet Soul Music' die uitkomt op 12 april.

Deze swingende en stijlvolle Sweet Soul Music setting is nu ook te boeken en is zeer geschikt voor festivals, feestelijke- & classy personeelsfeesten en stijlvolle najaarsconcerten.

Tijdens de theatertour blijft Edsilia volledig beschikbaar voor boekingen in het land, in diverse bezettingen (tape, met pianist, met band, of zelfs met groot orkest).

Theater
Edsilia Rombley’s vijfde theatershow bestaat uit een bijzondere verzameling soulvolle songs, afgewisseld met vrolijke anekdotes. Het verrassende van deze theatertournee is dat Edsilia op het podium staat met een uitgebreide live band van acht muzikanten en louter Engelstalige soulvolle songs vertolkt. Zij is opgegroeid met deze muziek en die zit dus feitelijk in haar dna, Edsilia volgt hiermee haar voorliefde voor soulmuziek. Ze brengt het publiek een fantastische show om heerlijk van te genieten, met good music, that Sweet Soul Music!

Album
Voor haar nieuwe album is Edsilia met het Metropole orkest de studio ingedoken om nieuwe versies van bekende en minder bekende soul klassiekers op te nemen. Onder leiding van Grammy Award winnaar John Clayton ondersteunt het Metropole Orkest op prachtige wijze de stem van Edsilia die als geen ander soul ten gehore brengt. Het resultaat zal te horen zijn op het door Tjeerd Oosterhuis geproduceerde album 'Sweet Soul Music' dat op 12 april uitkomt. Voor de repertoire keuze heeft Edsilia de hulp ingeroepen van muziekkenner onder andere Leo Blokhuis, die net als Edsilia een grote soulliefhebber is. Op het album zijn ook de stemmen te horen van haar muzikale zussen Berget Lewis en Trijntje Oosterhuis en een duet met Ruben Hein. De magie van dit album zal zeker te horen zijn in haar nieuwe gelijknamige theatershow en andere optredens. Heerlijke muziek met een vleugje romantiek.

Om alvast een idee te krijgen van de magie van haar nieuwe album zie hieronder de making-off.

Boeking of een optie plaatsen voor Edsilia Rombley

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Edsilia Rombley kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.