Edsilia Rombley schrijft kinderboek over knuffelvogel

17/07/2012

Edsilia Rombley is benaderd om het volgende Huggybird boekje te scrhijven.Zeker is in ieder geval dat deze knuffelvogel in alle boekjes altijd weer een spannend avontuur beleeft. Vanaf begin oktober zal het vierde boek o.a. online verkrijgbaar zijn.

Met behulp van zijn droomkist transformeert Huggybird in elke gewenste gedaante om zo alle problemen op te lossen. Welke problemen hij deze keer gaat tegenkomen is nog even afwachten.

Edsilia is enthousiast over haar nieuwe uitdaging : “Vind het super leuk dat ik gevraagd werd om een verhaal te mogen verzinnen samen met Huggybird”, aldus de zangeres.

Edsilia is natuurlijk bekend als zangeres, maar daarnaast is ze ook moeder van de bijna tweejarige Imaani. Voorlezen doet ze heel vaak en met enorm veel plezier. De vraag om ditmaal zelf een boekje te schrijven pakte ze dan ook met beide handen aan.

“Ik vond het vroeger ook fijn om voorgelezen te worden, het mooie van kind zijn is die grote fantasierijke gedachten! Daarom lees ik graag voor aan mijn kleine meid! Heerlijk onze eigen fantasiewereld creëren! Vind het super leuk dat ik gevraagd werd om een verhaal te mogen verzinnen samen met Huggybird. Wel weer een uitdaging hoor… Leef nu zo in de werkelijkheid! Maaarrrrr ik ga mijn best doen”, aldus Edsilia.

Huggybird is een veelzijdig karakter met een hoog knuffelgehalte en een humoristische insteek. Hij staat voor vriendschap, knuffelen, plezier, liefdevol en humor. Al jaren heeft Huggybird een succesvolle kaartenlijn bij Greetz.nl. Daarnaast zijn er al drie leesboeken verkrijgbaar, waaronder een persoonlijk leesboek via de Hema.nl. De webshop Huggybird.nl bevat nog meer producten van het knuffeligste vogeltje van Nederland.

 Bron: Shownu.nl

Boeking of een optie plaatsen voor Edsilia Rombley

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Edsilia Rombley kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.