Edsilia Rombley

Edsilia Rombley Boeken of Inhuren? | JB Productions Martika de Sanders

Edsilia Rombley boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Edsilia Rombley.

1 klant waardeert deze act gemiddeld met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Soul, R&B, Jazz, Pop, Up tempo, slow. Nederlandse theatertours of Internationale allure op het Eurovisie Songfestival. Ze zingt net zo makkelijk Nederlands- als Engelstalige songs en wisselde optredens op pop- en jazzpodia af met het voorprogramma van Lionel Richie en het Gelredome met Paul de Leeuw.

Edsilia Rombley staat voor onovertroffen veelzijdigheid

Ze vertegenwoordigde ons land tot twee keer toe op het Eurovisie Songfestival en werd er met haar single ‘Hemel en Aarde’ de best scorende Nederlandse inzending van de afgelopen 35 jaar. 

In 2017 vierde Edsilia Rombley haar 20-jarige jubileum in stijl met een eigen show in Koninklijk Theater Carré. De theatershow in Carré vormt een compilatie van al deze hoogtepunten. Van heerlijke pop- en soulmuziek die haar past als een jas, tot prachtige piano ballads en uptempo Nederlandstalige hits.

Naast een prachtige stem, is Edsilia gezegend met een dosis humor, die zij op subtiele wijze weet te verweven in haar show. 

Edsilia is één van de Ladies of Soul

Sinds 2013 is de Ladies of Soul de naam voor de gelegenheidsformatie van de vier zangeressen Berget Lewis, Edsilia Rombley, Glennis Grace en Candy Dulfer. Voorheen maakte ook Trijntje Oosterhuis deel uit van de Ladies, maar die verliet de groep in 2017 om zich te focussen op haar solocarrière.

Boeken of een optie plaatsen voor Edsilia Rombley?

Voor meer informatie over Edsilia Rombley kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Edsilia Rombley

Deze act is bekeken door 66482 mensen

Specificaties van Edsilia Rombley

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

DE WAARD BEHEER BV

  • Ingevuld door: Simon W. de Waard
  • Locatie: 's Gravenzande
  • Datum: zaterdag 6 oktober 2018

Reactie:

“Goed georganiseerd. Perfecte optreden!”

8,0

Waardering: