Edsilia Rombley

Edsilia Rombley boeken of inhuren? | JB Productions Martika de Sanders

Edsilia Rombley boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Edsilia Rombley.

1 klant waardeert deze act gemiddeld met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Edsilia Rombley 1 van de Ladies of Soul

Soul, R&B, Jazz, Pop, Up tempo, slow. Nederlandse theatertours of Internationale allure op het Eurovisie Songfestival. Edsilia Rombley staat voor onovertroffen veelzijdigheid. Ze zingt net zo makkelijk Nederlands- als Engelstalige songs en wisselde optredens op pop- en jazzpodia af met het voorprogramma van Lionel Richie en het Gelredome met Paul de Leeuw. Ze vertegenwoordigde ons land tot twee keer toe op het Eurovisie Songfestival en werd er met haar single ‘Hemel en Aarde’ de best scorende Nederlandse inzending van de afgelopen 35 jaar. Haar laatste album ‘Sweet Soul Music’ nam ze op onder begeleiding van het Metropole Orkest. Het album is op 12 april 2013 gereleast en bereikte met stip de 7e plaats in de Album Top 100. Tijdens de gelijknamige theatertour bracht Edsilia in 2013 de soul als geen ander ten gehore.In het voorjaar van 2016 zette Edsilia Rombley met haar te gekke live band, bestaande uit vijf(!) vrouwen, 30 theaters door heel Nederland op zijn kop met haar muzikale programma ‘Mama Sings’!

Edsilia 20 jaar in het vak!

Op vrijdag 12 mei 2017 viert Edsilia Rombley haar 20-jarige jubileum in stijl met een eigen show in Koninklijk Theater Carré. De theatershow in Carré vormt een compilatie van al deze hoogtepunten. Van heerlijke pop- en soulmuziek die haar past als een jas, tot prachtige piano ballads en uptempo Nederlandstalige hits. Naast een prachtige stem, is Edsilia gezegend met een dosis humor, die zij op subtiele wijze weet te verweven in haar show. 

Boeken of een optie plaatsen voor Edsilia Rombley?

Voor meer informatie over Edsilia Rombley kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Edsilia Rombley

Deze act is bekeken door 54565 mensen

Specificaties van Edsilia Rombley

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

DE WAARD BEHEER BV

  • Ingevuld door: Simon W. de Waard
  • Locatie: 's Gravenzande
  • Datum: zaterdag 6 oktober 2018

Reactie:

“Goed georganiseerd. Perfecte optreden!”

8,0

Waardering: