Anita Doth

Anita Doth boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Anita Doth.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Van Rusland tot Zuid Afrika.... stapt zij vandaag in het vliegtuig naar Peru!

Met monsterhits als No Limit, Jump For Joy  en Get Ready For This….. werd zij samen met 2Unlimited het beste exportproduct van Nederland en is zij tot in alle uiteinden van deze planet nog steeds een fenomeen.

Anita Doth ... The Queen of Dance!

Anita Doth verkocht in die hoedanigheid wereldwijd ruim 20 miljoen albums en singles. En dan tellen we de 50 miljoen compilatie-albums waaraan zij een bijdrage leverde niet eens mee. Dankzij hits als Twilight Zone, No Limit en The Real Thing groeide Anita uit tot de onbetwiste ‘Queen Of Dance’.

Tot vandaag de dag knalt de mede door haar geschreven hit ‘No Limit’ nog bijna dagelijks uit de luidspeakers en is ‘Get Ready For This’….. nog steeds een van de meest gedraaide nummers bij sports events all over the world (oa. NBA & Superbowl !!!)

The Queen Of Dance is ready to rock your stage!! en neemt u in haar show mee terug naar deze heerlijke tijd en presenteert, samen met haar sexy danseressen, een aaneenschakeling van bovenstaande wereldhits!!

Het feest der herkenning op uw festival, feesttent of bedrijfsevent?

 

Boeken of een optie plaatsen voor Anita Doth?

Voor meer informatie over Anita Doth kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Anita Doth

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere 90's en 00's Artiesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 45281 mensen

Specificaties van Anita Doth

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 60 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Anita Doth

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Anita Doth kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.