Special-D

Special-D boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Special-D.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Dance sensatie uit begin jaren 2000

Dennis Horstmann ging begin 2000 dapper op zoek naar de internationale pop en dance scene. Met zijn eerste single 'Come with Me'bereikte hij nummer 13 in de Duitse single charts. Dat was nog maar het begin. Ook in Nederland bereikte de hit de top 10 en zelf de 6e plaats in het Verenigd Koninkrijk.
 
Zijn tweede single "Home Alone" werd versterkt met break beats en zelfs elementen van hiphop. Dat was precies de reden waarom het net zo succesvol was als de eerste single en maakte Special D de shooting star van 2003. Niet alleen was hij genomineerd voor een ECHO-award, ook pakte hij in Nederland de TMF Award als Best International Dance Act en een nominatie voor de Radio 538 award in de categorie "Best Song 2003" 
 
Met "Here I Am" had Special D zijn comeback in 2006. Meer dan 1000 DJ-sets deed hij in de afgelopen vijftien jaar wereldwijd en dat maakt hem tot een van de meest geboekte DJ's in Europa.

Boeken of een optie plaatsen voor Special-D?

Voor meer informatie over Special-D kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Special-D

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere 90's en 00's Artiesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 26985 mensen

Specificaties van Special-D

  • Tijdsduur: 1 x 90 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Special-D

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Special-D kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.