Wandelende Waarzegster

Wandelende Waarzegster boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Wandelende Waarzegster.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Met haar tarotkaarten is de Lady of Hope als ‘wandelende waarzegster’ een graag geziene artieste op feesten en events. Ze deelt kleine cadeautjes uit met mini- reading die de kern van je gasten raken.

Ze verrast ze met een compliment en laat ze schitteren; door hen te bevestigen op hun talenten, een heldere, positieve spiegel voor te houden en ze te laten zien hoe bijzonder ze zijn. Waarin ze excelleren en hoe ze het verschil kunnen maken. 

In haar kleurrijke jurk is zij een opvallende verschijning die niemand onberoerd laat.

Ze verplaatst zich met gemak onder uw gasten. Schuift aan of mengt zich tussen een groep gasten. Gesprekken naderhand nemen een geheel andere wending. Gasten zijn zichtbaar ontroerd, geraakt en fleuren op.

Zelfs de grootste cynicus kan niet op tegen haar glimlach.

Lady of Hope geeft hoop en inzicht in levensvragen, met de nodige humor en zelfspot. Ze is een meesteres in het lezen van kaarten en mensen. Haar terrein is de intuïtie en de vrouwelijke oerkracht. U zult versteld staan van haar boodschap.

Beangstigend en zweverig? Welnee! Spannend en intrigerend? Jazeker!

Elke tarotlegging is uniek en duurt, afhankelijk van de drukte en omvang van uw evenement, 1 tot 10 minuten. Spiritueel entertainment op zeldzaam hoog niveau, zonder te zweven!

Boeken of een optie plaatsen voor Wandelende Waarzegster?

Voor meer informatie over Wandelende Waarzegster kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Wandelende Waarzegster

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Spiritueel Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 19281 mensen

Specificaties van Wandelende Waarzegster

  • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,30 per gereden km. va. Alphen aan den Rijn.
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Wandelende Waarzegster

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wandelende Waarzegster kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.